2777
2789
عنوان

سیاست زنانه..خرج کردن!!!

603 بازدید | 6 پست

من از اون دسته زنهام ک نحوه پول گرفتن و خرج کردنو بلد نیستم...سیاست مدارا تو پول گرفتن..وخرج کردن بهم اموزش بدین دعاتون میکنم بخدا.همیشه سر پول گرفتن و نحوه خرج کردنش با شوهرم مشکل دارم..نمیدونم کی پول بگیرم چجوری خرجش کنم..یا حتی پس اندازش کنم..همیشه بینمون بحث و دعواس بخدا دگه هردومون روانی شدیم...شماها چکار میکنین از تجربیات موفقتون بگین ممنونم

مثلا وقتی پول میگیرم ازش برا بچه لباس بگیرم..میرم خرید میکنم اونچیزی ک بایدو نمیخرم یا حتی برا خودم یا خونه...دوباره بعد چند روز یقشو میگیرم ک پول بده بهم و اگه نده دعوا میشه بینمون شدید..

من شوهرم هرشب خودش بهم‌پول میده .منم پس انداز میکنم یه مقدارشم برای پول بانکم میدم.چیزیم بخوام‌میخرم

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا وقتی پول میگیرم ازش برا بچه لباس بگیرم..میرم خرید میکنم اونچیزی ک بایدو نمیخرم یا حتی برا خودم ...

خب چرا اون چیزی که بایدو نمیخری

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
من شوهرم هرشب خودش بهم‌پول میده .منم پس انداز میکنم یه مقدارشم برای پول بانکم میدم.چیزیم بخوام‌میخرم

شوهر من اگه بهش بگم اینجوری پول بده انگاری بهش فوش دادم..فقط مئاقع نیاز..اونم ک من خراب میکنم