2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با یکی بودم ۲۰ سال ازم بزرگتر بود به شدت انسان خوبی بود کلی چیز ازش یاد گرفتم ولی روانیم کرد هرکاری میخواستم بکنم نصیحت میکرد کارایی که من براش هیجان زده میشدم و اون قبلا انجام داده بود بیشتر مثل دخترش یاهام رفتار میکرد تا پارتنرش هم من هم اون خیلی آسیب دیدیم خدا رو شکر تموم شد اصلا وارد همچین روابطی نشو اصلا اصلا 

اشتباه محض، نزدیک دو دهه اختلاف عقاید، اختلاف سلایق، تو سی سالت بشه، اون 48 سالش خاهد بود، بیشتر جاها فکر خواهند کرد پدرت هس، خیلی اختلاف عقیده ها پیش میاد، همه چی که دوس داشتن نیس، اون چه زرنگ بوده که از طریق تحریک احساسات و عواطفت وارد شده، اصلا مطمئنی مجرد هس؟ مطمئنی طلاق نداده؟ مطمئنی بچه نداره؟ 

این چیزا مهمه واقن؟؟🤔

بخدا که‌ خیلی مهمه، چون هیجانات و خاسته های تو برا اون جذابیتی نخواهد داشت، چون در گذشته تجربه کرده، برا همین به اختلاف عقیده خاهین خورد، ضمنا به مرور زمان رو به پیری خاهد رفت، اما تو هنوز در دوران جوانی هستی تا سالها، با این قضیه هم کنار نخاهی اومد

بخدا که‌ خیلی مهمه، چون هیجانات و خاسته های تو برا اون جذابیتی نخواهد داشت، چون در گذشته تجربه کرده، ...

ولی لاقل ۲۰سال باکسی که معیارامو داره زندگی میکنم نه؟

من وتو فقط ۴سال فرقمونه

خب باشه فک کردی چارسال کمه

من ک الان ۳۶ هستم از ۳۰ تاالان کلی بخاطر طرز فکرش اذیت شدم

مث همین پیرمردا فک میکرد بچه نباشه نابود میشه

ما پنج سال بچه دار نشدیم و کلی دوا درمون

فک کن کلی پول داشت ولی چون بچه نداشتیم خونه نمیخرید الان به محض بچه دارشدن افتاده دنبال ساخت و داره میسازه

افکارش سمی

چهرشم زود شکسته شد