2777
2789

یکی از دندونای جلوم از داخل خالی شد وکمی سیاه 

با پر کردن درست نمیشه ؟ 

و اگه تجربه عصب کشی با پر کردن دندونای جلو رو دارین بگین لطفا دردش چقده ؟ 😣

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

باید عکس بگیری اگه به عصب رسیده باشه عصب کشی لازمه حتی اگه درد نداشته باشی .

هیچ دردی نداره بی حس میشی هیچی متوجه نمیشی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید عکس بگیری اگه به عصب رسیده باشه عصب کشی لازمه حتی اگه درد نداشته باشی .هیچ دردی نداره بی حس میش ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

یه سوال دیگه داشتم  در هر صورت چه پر بشه چه عصب کشی بعدش حتما باید کپسول چرک خشک کن استفاده بشه 

آخه من نمیتونم کپسول استفاده کنم 

اب میخوری درد میاد؟هوا میخوره بهش درد میگیره؟اگ اره عصب کشی میخاد

نهههه هیچی ولی اولش یه نقطه کوچیک بود اینقد که نرفتم دکتر الان نصف دندونم سیاه شده 🥲🥲🥲

برو دکتر بهت میگن ولی معمولا دندون های جلو دردشون بیشتره مثلا برای بی حسی زدن چون اصطلاحاً بهشون میگ ...

ممنونم 🥲♥️

نهههه هیچی ولی اولش یه نقطه کوچیک بود اینقد که نرفتم دکتر الان نصف دندونم سیاه شده 🥲🥲🥲

باید عصب کشی کنی وقتی سیاه میشه ب زودی به عصب میرسه  ینی دکتر میگه نزدیک به عصبه بعد بخاد برات پر کنه چند وقت بعد میرسه ب عصب...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

اب میخوری درد میاد؟هوا میخوره بهش درد میگیره؟اگ اره عصب کشی میخاد

احتمال زیاد ترمیمه

عصب کشی معمولا خودبه خود درد میگیره و دردش شدیده

من دندونم با آب سرد حساس بود درد مختصری میگرفت دکتر ترمیمش کرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ممنونم از راهنماییت عزیزم یه سوال دیگه داشتم در هر صورت چه پر بشه چه عصب کشی بعدش حتما باید کپسول چ ...

عزیزم دندونتون باید عکس گرفته بشه و چک بشه . اگه عفونت یا مشکل خاص داشته باشه باید چرک خشک کن مصرف بشه اما اگه نباشه نیازی به دارو نیست .

و راجع به درد هم بگم هیچ دردی نداره فقط بی حسی زدن شاید اذیتتون کنه که اونم میتونید بگید قبلش براتون ژل بی حسی بزنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑