من 26 سیکلم بی بی چک مارک روژان تست کردم منفی بود تا نیم ساعت با چراغ قوه چک کردم هیچی ندیدم امروز 29 هستش دوباره همون مارک رو استفاده کردم دقت نکردم بعد چند دیقه اما هنوز خشک نشده بود ی هاله خیییلی ضعیف انداخته که حتی نمیتونم تشخیص بدم صورتی یا سفید اما میبینم
یعنی مثبته توروخدا کسی تجربه مشابه نداشته کمکم کنه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن بابا اتفاقا بی بی چک کمرنگ مربوط به بارداری شیمیاییه لقاحت زود گرفته بتات بالاس علائم چیا داری من ...
جدی میگی عزیزم؟من یه تا باراری شیمیایی داشتم سر هر سه تاش دندون درد وحشتناک جوری ک میخواستم خودمو پرت کنم پایین ،ولی این سری دندونم درد نگرفت،ولی از روز 17 سیکلم سینه درد شدم سنگین شدن سینه هام و سوزن سوزن میشد،دز صورتی ک همیشه دو روز به پریودم سینه درد مبشدم این منو به شک انداخت،تخمدانامم تیر میکشه همین
این ب نظرت مثبته منم اصلن شک دارم همش بعد 3 تا بارداری شیمیایی ،بی بی چک مثبت میشد بعد پریود میشدم،میدونی ولی سر هیچکدوم اینجوری صورتی نبود هاله بی بی چک