2777
2789
عنوان

میشه لطفاً راهنمایی کنید

54 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی هست که از شامپو رنگ دکسی خودش یا آشناهاش استفاده کرده باشه

موهام مشکی میخواستم آلبالوییشو بگیرم میخواستم بپرسم ببینم چجوری از نظر ماندگاریش یا ضرر داره یانه

یکی هم اینکه بعدش میشه روش رنگ دیگه ای گذاشت یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رنگ نمیگیره فکنم ، چون باید از قبل دکلره باشهخاهرم رنگ ابیشو زد جالب بود ، ماندگاریش هم خوب

نه اینکه خواهرتون گذاشته باید دکلره داشته باشه موها ولی دکسی 6تا رنگ بیشترنداره دکلره هم نمیخواد

نه اینکه خواهرتون گذاشته باید دکلره داشته باشه موها ولی دکسی 6تا رنگ بیشترنداره دکلره هم نمیخواد

مطمعنید 

اره ی مدل هس دکلره نمیخاد ی مدل هم میخاد ، احساس کردم این می خاد 

من میخواستم بزنم ولی دلو زدم دریا رفتم ارایشگاه

بعد رنگ البالوییش میگن می شه ی رنگ شبیه حنا می شه ، روی موی تیره هم خیلی روشن نمی شه

مطمعنید اره ی مدل هس دکلره نمیخاد ی مدل هم میخاد ، احساس کردم این می خاد من میخواستم بزنم ولی دلو زد ...

اونی که شما میگید توهیکا مارکس که دکلره میخواد رو موهای طبیعی اصلا رنگ باز نمیکنه 

تو پیج ها یا تبلیغات دکسی یا حتی پشت شامپو نوشته بدون نیاز به دکلره