2777
2789
عنوان

فرورفتگي پوست سينه

166 بازدید | 9 پست

سلام

بچها اينجا كسي هست كه تجربه يا اطلاعاتي در مورد فرورفتگي سطح سينه داشته باشه 

مادرم وقتي كه دراز ميكشه سينه راستش يه مقدار فرو ميره و سايه ميندازه 

تو حالت هاي ديگه فرورفتگي نداره فقط وقتايي كه دراز ميكشه 

استرس دارم به خاطر چي ميتونه باشه ؟ اينترنت كه چيزاي خوبي نمياره

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

ببرش دکتر دکتر معاینه کنه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اینطور مسائل رو گوگل سرچ نکنید فقط معاینه توسط متخصص

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر دکتر معاینه کنه

قبلا هم اینجوری بوده؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ممکنه کیست داشته باشه باید حتما معاینه بشه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

نميدونم حدودا ٢ماهه متوجه شده خيلي فرورفتگي زياد واضحي نيست دكتر بيا نيست خودش بيخياله ميگه هيچي نيس

به نظرم حتما بره دکتر 

چون دکتر باید ببینه و معاینه کنه

نميدونم حدودا ٢ماهه متوجه شده خيلي فرورفتگي زياد واضحي نيست دكتر بيا نيست خودش بيخياله ميگه هيچي نيس

سلام عزیزم خوبین؟ تاپیکاتونو دیدم بینشون مادرتون مشکل تعریق شدید داشتن برطرف شد؟ مشکلشون چی بود؟ اخه نوشتین برای سلامتیشون دعاکنین الان بهترن؟ مشکل چی بود؟ منم اینجورم نگران شدم