2777
2789

قبلا از طريق ايميل باهاش وارد ميشدم

الان ميگه بايد با شماره همراه واردش شى

خب من كه اصلا نميتونم واردش بشم چطور تبديلش كنم به شماره؟

قبلا هم براى باز شدنش شماره موبايلمو زده بودم

الان بعد يه مدت اومدم ديدم اينجورى شده

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣

با همون ایمیل وارد شو

ورود با ایمیل رو برنداشتن این اطلاعیه فقط واسه این بود که شمارتون ثبت بشه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همون ایمیل وارد شوورود با ایمیل رو برنداشتن این اطلاعیه فقط واسه این بود که شمارتون ثبت بشه

من قبلا شماره ام رو زدم وارد شدم

ولى الان بعد يه مدت اومدم اصلا نميتونم وارد بشم

يه اطلاعيه زده كه از ١٥ اسفند به اينور كسى نميتونه با ايميل وارد بشه

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣
من قبلا شماره ام رو زدم وارد شدمولى الان بعد يه مدت اومدم اصلا نميتونم وارد بشميه اطلاعيه زده كه از ...

با ایمیل میتونی وارد شی

من همین کاربریمو با ایمیل وارد میشم ولی با شماره ای که قبلا ثبت کرده بودم باهاش نمیتونم وارد شم 

چیزی که همدل گفت این بود که ورود با ایمیل رو برنداشتن مثل سابق با ایمیل وارد شید

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

این تاپیک همدل رو ببین

کاربر عزیز از 1️⃣5️⃣ اسفند ماه 1403 امکان ورود با ایمیل به نی نی سایت میسر نخواهد بود. لطفا هر چه سریعتر نسبت به وارد کردن شماره تلفن همراه درپروفایل کاربری خود اقدام فرمایید. در غیر این صورت پس از تاریخ یاد شده امکان استفاده از اکانت خود را نخواهید داشت. و هیچ پشتیبانی به این اکانت ها داده نخواهد شد.

❌️❌️❌️❌️🟠🟠🟠❌️❌️❌️❌️🟠🟠🟠❌️❌️❌️❌️

سلام

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

❌❌❌ازسارابپرس نیستممممممم❌❌❌

من قبلا شماره ام رو زدم وارد شدمولى الان بعد يه مدت اومدم اصلا نميتونم وارد بشميه اطلاعيه زده كه از ...

سلام

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان با همون ایمیل وارد بشین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.