2777
2789
نه اصلا قبل جلسه به هیچوجه لو نمیرهگاهی سر جلسه لو می‌ره که باید یسری ابزار هوشمند با خودت ببری بتون ...

پارسال لو رفته بود کجایی خواهر؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال لو رفته بود کجایی خواهر؟

نه عزیزم من خودم پارسال کنکور دادم در جریان کامل هستم

لو نمیره سرجلسه ممکنه لو بره اونم دیگه چه فایده داره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

همه چیز ریکسی هست ولی خیلی این کانالی ک من دیدم هیچ ایرادی نداشت کانال اثبات داشت و دقیقا ساعت ۲ شب ...

کانال‌های تلگرامی امنیت ندارند 

سوالات کنکور و فروششون واسطه میخواد یعنی اینجوری نیست که بری توی تلگرام و بخری

مطمنی

اره کاملا

خودم هزارتا تحقیق کرده بودم راجبش هم برا نهایی هم کنکور

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

نه عزیزم من خودم پارسال کنکور دادم در جریان کامل هستملو نمیره سرجلسه ممکنه لو بره اونم دیگه چه فایده ...

من پارسال کنکور دادم قشنگم

رشتهٔ تجربی دفترچهٔ دوم فیزیک و شیمی لو رفته بود

همه چیز ریکسی هست ولی خیلی این کانالی ک من دیدم هیچ ایرادی نداشت کانال اثبات داشت و دقیقا ساعت ۲ شب ...

عزیزم یه بار هم یکی از دوستام کلی پول ریخت براشون به قول شما 2 و 3 نصفه شب فایل کلید سوالات و فرستادن براش

بعد کنکور چک کرد دید کلید کنکور سال پیش و بهش دادن بعدشم دیگه دستش به جایی بند نبود🗿😶

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

اره کاملاخودم هزارتا تحقیق کرده بودم راجبش هم برا نهایی هم کنکور

نهاییی ک اصلا قبل جلسه امکان نداره چون کاغذا رو سر اموزن چاپ میکنن سوالات به صورت پی دی اف رمز دار فرشتاده میشه و رمزش ۱۰ دیقه قبل ۸ میاد 

اره کاملاخودم هزارتا تحقیق کرده بودم راجبش هم برا نهایی هم کنکور

دیگه نهایی رو دیگه نگو...

من پارسال خودم یکی از دوست‌هام سوالات شیمی رو برام فرستاد. فقط نگاهشون کردم و حل نکردم... ولی رفتم سر جلسه و دیدم بله سوالات همونه