2777
2789

کسی منو یادش هست؟

بچها کلی اتفاق افتاد این وسط اما حال ندارم تایپ کنم 

فقط بگم ما وارد مرحله دوستی و اشنایی قبل ازدواج شدیم تا ببینیم باهم جور هستیم یا نه

با اینکه روزای اول فکر میکردم قشنگ ترین ادم دنیاست اما رفته رفته وقتی زیاد باهم در ارتباط بودیم حس میکنم اصلا قشنگ نبود یه چهره ی نرمال داره چرا من انقدر خوشگل میدیدمش؟😂😁

حتی اخلاق و رفتارشم برام عادی شد همه چیز کلا عادی شد نرمال شد اون شور و شوق روزای اولو ندارم 

بچها ازدواج هم این شکلیه؟؟یعنی عادی میشه اینطوری؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

شمارو یادمه پس تور کردی 😆

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من ب کسی ک دوسش داشتم گفتم ولی غیر مستقیم گفت نه ☹نمیتونم از فکرش دربیام 

ولی حس میکنم اگ باهاش اوکی میشدم میدیدم اونقدرام خوب نبوده

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو یادمه پس تور کردی 😆

اره فعلا😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
من ب کسی ک دوسش داشتم گفتم ولی غیر مستقیم گفت نه ☹نمیتونم از فکرش دربیام ولی حس میکنم اگ باهاش اوکی ...

واقعا من به این نتیجه رسیدم همه ادما از دور قشنگن😂

اگه از ته قلبش دوسش داشتی باشه نه !

منو نامزدم 6 سال رفیق بودیم ولی الانم که نامزدیم دقیقا مثل روز اول دوسش دارم🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ای شیطون بلا😁به ماهم یادبده

من کاری نکردم مامانم رفت بهش گفت دخترم ازت خوشش میاد اونم گفت شمارشو بده😑😂

واقعا من به این نتیجه رسیدم همه ادما از دور قشنگن😂

اره دقیقا کاش اینم اوکی میشد من می‌فهمیدم همچین مالیم نیس از خماری در میومدم میرفتم پی زندگیم 😂

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
نه هیچوقت عادی نمیشه در این حد۳ ساله عشقمو میشناسم و یه ساله تو رابطه ایم ولی هنوز عشقمون گرمه ، قبل ...

عشقمون ک گرمه منظورم چهره و تیپ و هیکل ک عادی شده😂

همیشه همینه،اولش ادم فک میکنه چه چیزی باشن تحفه ها

دقیقا😂

من کاری نکردم مامانم رفت بهش گفت دخترم ازت خوشش میاد اونم گفت شمارشو بده😑😂

چ مامان پایه ای ایول