2777
2789

امروز تولدمه، دیشب باهم بحث داشتیم، بهش پیام دادم چیزی برام بگیری ميندازم اشغال لطفا پولشو بده(نزدیک عیده پول نمیده چیزی بگیرم نه برای خودم حتی برای بچم، سلیقه موهم نمیدونه چیزی میگیره خوشم نمیاد، گفتم لااقل همون پول کیک و کادو رو بده بهم) ، زنگ زد هرچی دلش خواست بارم کرد 😐😐

😐

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید نداره چرا اونجور حرف زدی بهتر نبود مهربونتر بگی

داره، سختشه خرج کنه هی امروز و فردا میکنه، من چون خودم باردارم لباس نمیگیرم گذاشتم بعد زایمان ولی لااقل عید یه دلخوشیه برا بچه، گفتم برااون بگیرم نمیده، دیشب سرم از درد داشت میترکید چشام داشت ازحدقه بیرون میزد راحت گرفته بود خوابیده بود، گفتم چیز دیگه که نمیتونم بخورم لااقل یه استامینوفن بیار، انگار نه انگار 😐

واسه دخترم یه النگو کارتیر لاو گرفتیمهمسرم دیروز گوشواره هاشو دیده و براش خریدهدخترم قیافه چپه کرد،ک ...

دوهفته س دارم میگم بیا منو ببر خرید، نمی‌بره آخر سر امروز گفت برو بمیر 

داره، سختشه خرج کنه هی امروز و فردا میکنه، من چون خودم باردارم لباس نمیگیرم گذاشتم بعد زایمان ولی لا ...

به بچه تو شکمت ظلم میکنی!

دو تا بچه هارو دریاب

دیگه دعوا میشه میفتن رو لجبازی 

منطقی فکر نمیکنند دم عیده ناراحتی بوجود نیارن