تو نت ک چیزای خوبی ننوشته بود ولی دکتر عمومی گفت نرماله
چون شرایطشو نداشتم برم متخصص
ولی شنبه میرم
بعدش گفت مشکل انعقاد خون داری
دوتا عکسه میفرستم
خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
اینجوری که من فهمیدم خونت یکم رقیقه حالا ممکنه به خاطر دارو یا کمبود ویتامینی چیزی باشه اگه خطرناک بود خدایی نکرده دکتر میفهمید.ولی خب کار خوبی میکنی برو متخصص ببینه خیالت راحت شه
اینجوری که من فهمیدم خونت یکم رقیقه حالا ممکنه به خاطر دارو یا کمبود ویتامینی چیزی باشه اگه خطرناک ب ...
ممنون عزیزم از جوابت
آره حتما باید برم باز تعطیلی میشه
خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم همینو میگمآخه تو نت هم خوندم و یا حتی کنار خوده ازمایش رنج نرمالشو زده دیگههفتادو خورده ای ...
آفرین کار خوبی میکنی..شاید موردی هست که تو رنج نرمال نیستی ...اونهایی که مسخره میکنن برای خودشون و بچه اشون پیش بیاد زمین و زمان رو بهم میدوزن...همین آدمها فردا با تمسخر بهت میگن به ما چه؟میخواستی بری دکتر..الان هزینه کنی و نگران باشی خیلی بهتره تا همیشه فکرت مشغول باشه...البته احتمال زیاد هیچی نیست ولی واقعا تو این زمونه نمیشه یه نظر یک دکتر اکتفا کرد
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤