من با دوست پسرم در شروف ازدواج بودیم براش شرط خونه خریدن گذاشتم هر چی خونه میگشتم میدیدم میگف نه نه یه مورد دیگه هس بعد میگفتم اون مورد چی میگف نه نشد اون تا اینکه فهمیدم این داره منو میپیچونه و از این میسوزم من نخواستم ماشین مدل بالا سوار شم خونه داشته باشیم مادرش با خونه خریدن ما مخالف بود میگف بعدا بعدا هر بار میخواستیم بخریم نه میآورد منم متوجه شدم مناسب هم نیستیم میخوام کات کنم دو ساله با همیم همم دوست داریم ولی نمیخوام دیگه راهکار کات بدید .
پسری که خیلی خیلی زلیل مامانشه و ب حرفاش گوش میده امروز جدا نشید تهش با کشمکشم خونه بخره واست عروسیم بگیره تهش جدا میشید نمیگم مادرشو بندازه دور واس خاطر تو چون ما ااین کارو نمیکنیم مادرشه، وقتی میری تو یه خانواده ای خانواده پسر یا دخترم جزو خانواده تو میشن ولی زلیل مامان بودن فرق داره و زندگی خوبی درانتظارو عاقبتش نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا یعنی خودش نمیدونه تا وقتی خونه نداره ماشین مدل بالا خریدن حماقته؟ اونم تو این وضعیت که اگه الان خونه نخرین دیگه هیچوقت نمیتونین بخرین..
کسی که اینقدر خنگ باشه از لحاظ اقتصادی به درد زندگی نمسخوره
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤