2777
2789

فقط به بچه ها برادرزاده نوجوون دارم به اونم عیدی میدیم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میگن بله وظیفشه چون خواهرم مهربونه 

پریروز درباره خواهرشوهر این تاپیک رو زدن همه گفتن جمع کنید این رسم مسخره رو مگه برادر از گلوی زن و بچش بزنه بده به خواهرش 

چی بگم والا 

والا مامان بابام به ما میدن شوهرم به مامانش اینا میده

ما به بچه های خواهرم میدیم

شوهر خواهرم دوبرابرش و‌به ما میده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مادرشوهر و مادرزن چطور

نه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من دوازده سال هیچ عیدی ایی از مادرشوهر و کلا خانواده ی شوهر نگرفتم ، راستش ندادن که بگیرم 😅ولی قبل ازدواج همسرم برای همشون و بچه هامون عیدی می‌گرفت ، یه عید اول ازدواج رسم بود که نیاوردن ، منم دیگه چیزی نگفتم فکر کنم فقط به مادرش عیدی میده دیگه به خواهراش نمی‌دونم ، ولی یه خواهر کوچولوی مجرد دارم بهش عیدی میدم بابام اینام که عیدی میارن در حد بضاعت یه چیزی براشون میگیرم 

الان همه میگن بله وظیفشه چون خواهرم مهربونه پریروز درباره خواهرشوهر این تاپیک رو زدن همه گفتن جمع کن ...

بنظر من بستگی داره

اگه همون میزانی که برای خواهرشوهر هزینه میکنن برای خواهرزن هم هزینه کنن منصفانه هست

البته هردوی اینا به شرطیه که خودشون وضعشون بد نباشه