2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدید با شوهرم

923 بازدید | 38 پست

نامزد عقدیمه بهم میگه خیلی دوستم داره اما خودمو جلوش تیکه پاره بکنم خودمو بزنم اصلا براش اهمیتی نداره و دلش نمیسوزه. زار زدم گفتم بگو ببخشید اشتباه کردم تا منم آروم بشم نیشخند میزد بهم حتی حاضر نبود مصلحتی ی ببخشیدی بگه. 

بعدش رفته گریه میکنه ب بقیه میگه من دوسش دارم خیلی میخواستمش! 

من نمیفهمم این چ علاقه ایه ک اصلا ب گریه و زاری من اونم شدید در حدی ک خون جلو چشامو گرفته توجهی نداره؟؟ بار اولشم نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش عادی شده گریه ات

جلوی مرد نباید زیادگریه کرد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

😐چقد باحالی واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پ چرا خودتو اینقد خار وخفیف میکنی ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینا از همون مردایی ان که دوروز دیگه باردارشی وکمردردی چیزی هم بیاد سراغت به گوزشونم نمیگیرنا از ما گفتن بود

دوروز دیگه پریودم باشی ونتونی آشپزی کنی عذرتو میخواد 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

منم به کسی که توی بزرگسالی با گریه و زاری بخواد امتیاز بگیره و حرفش رو‌به کرسی بشونه ، به هیچ عنوان محل نمیذارم

خودشم پاره کنه، نگاهش هم نمیکنم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️