2777
2789
عنوان

کفش عروسیم بند هاش در رفت😭

297 بازدید | 15 پست

خواستم امتحان کنم باهاش راه برم نشسته بودم زمین از اون بندی هاست کفشم بد نتوستم بلند شدم بزور بلند شدم خوردم زمین یه لنگش بنداش کلا باز شد😭

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

آخی😅😂 عزیزم اشکال ندارد 

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فدای سرت.. یه دونه دیگه بخر.. به این فکر کن اگه وسط مجلس این اتفاق میوفتاد چی...

دقیقا حتی اگه نیوفتادم بازم بندش باز می‌شد از اون فانتزی هاست از کفش ۸۰۰ تومنی توقع بیشتری نیست

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

چجوری باز شده؟عکس بفرست بگم چطور درست کن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

آخی😅😂 عزیزم اشکال ندارد

از این خوشحالم که از الان بندش پاره شده اگه شب عروسی اینجوری میشد چی 

میگم نکنه شب عروسیم تعادلمو از دست بدم بخورم زمین‌؟لباسمم خیلی سنگینه🥲

چجوری باز شده؟عکس بفرست بگم چطور درست کن

دیگه باید عوضش کنم حتی درست بشه ممکنه بازم بند هاش در بره 

روز عروسی باید یه کفش راحت بپوشی ک اذیتت نکنه. وگرنه تا چندروز پادرد داری.

دقیقا این راحتی بود 

یکی دیگه بگیر گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگر مدل لباست موقع راه رفتن و رقصیدن جوریه که کفشات پیدانیست کفش اسپرت و راحت یا پاشنه کوتاه مخصوص  عروس هست بگیر برای اون تایم 

یا اگر فانتزی بودن و پاشنه بلند بودن کفش خیلی برات مهمه میتونی برای وقتی هم که عکاسی میکنی یا به هر دلیل قراره کفشت پیدا باشه به صورت نمادین و موقت کفش فانتزیت رو بپوشی