2777
2789

سلام دوستان ، من یک سالی هست همسرم کار می‌کنه اما حقوق نمی‌دن بهش اگرم میدن همه خرج بدهی میشه 

دیگه واقعا مستاصلم دو تا لیسانس دارم حقوق و علوم تربیتی آنقدر استرس و فشار روانی زیاده روم حتی به خودکشی هم فکر میکنم ، نمی‌دونم با این زندگی کوفتی چیکار کنم همسرمم به تمام معنا احمقه ، اعتماد بیجا به کارفرما یا حالا پولشو جای دیگه خرج می‌کنه آنقدر برای مخارج خونه بهش رو انداختم قطره چکونی در حد پونصد تومان یه تومن میده اگرم نخوام که عین خیالشم نیست خودش عسلویه ست من با پسرم اینجا پسرم نه سالشه ، باهم رابطه نداریم دوسالی میشه نه عاطفی تامینم میکنه نه مالی نه توجهی بهم داره نه کاری به کارم دوازده سال احساس میکنم به چوخ رفتم به شدت بهم ریختم آزمون وکالت داشتم نتونستم تمرکز کنم ، پسرم بهش وابسته ست حق طلاق دارم خونه و ماشینم به اسم من هست خونه شهرستان نهایتا یک میلیارد و  نیم ماشینم تهش دویست میلیون ، من چه کاری میتونم شروع کنم ؟ خودم غرب تهرانم ، هیچ کس رو ندارم خانواده ام به هیچ وجه حمایتم نمی‌کنند نمی‌دونم تهش چیه فکر کنم خودمو خلاص کنم ، اگه فقط میتونستم شغلی داشته باشم که بتونم  مادری کنم برای پسرم چون جایی نمیتونم بزارمش حتی آگهی برای شب کاری دادم شرکت کروز اما هیچ خبری نشد گفتم شبا خوابه میرم سرکار تا برگردم میام می‌خوابم تا ساعت مدرسه بعدشم به زندگیم میرسم ، هرکی نگاه می‌کنه فکر میکنه همه چی اوکی هست اما از درون متلاشی شدیم خودمم بچه ی طلاقم اما جسارت طلاق گرفتن ندارم خیلی ترسوام میترسم از بعدش هیچ علاقه ایی هم به همسرم ندارم خودم قبل ازدواج شاغل بودم هرچی داشتم ریختم وسط زندگی مشترک اما الان وضعیتم آینه ده سال از دوازده سال خیانت کرد تریاک کشید و رفیق بازی و ... فقط در مقابل فرزندم مسئولم اونو ول کردم به حال خودش ،اما دیگه کم آوردم  ، فقط بگید جایی میتونم کار کنم با بچه ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این کار سررشته ندارم و نمی‌دونم واقعا چیه ، اگر نتونم بیشتر بهم میریزم

از من که دیگه بدتر نیستی    هم آموزش میبینی  هم پورسانتی پول در میاری  و اگه خیلی فعال باشی درآمدت عالی میشه

اول ک خداردشکر سقف بالا سرت هست و استرس کرایه خونه نداری و خدا روشکر ک به نام خودته...‌بعدش درخواست نفقه بده یا باهاش صحبت کن بگو اگه پول بهت نمیدن بیا شهر خودمون همینجا بیکار بمون بنظرم دروغ میگه ‌و از زیر با مخارج شما شونه خالی میکنه....سایتای دیوارو نگاه کردی؟؟ ادمین پیج بشو هم خونست همم میگن درآمدش خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کاش همون ازمون وکالتتو ادامه بدی

چجوری بخونم ؟ سر همین آزمون فشارم رفته بود بالا وسط آزمون بالا آوردم ، بسکه فکرم درگیره من همکلاسی داشتم کلی موعد آزمون کمک داشت من استرس خالصم 

تو این کار سررشته ندارم و نمی‌دونم واقعا چیه ، اگر نتونم بیشتر بهم میریزم

شناختی از اینکاربر ندارم ولی کلاهبرداری ارز دیجیتال خیلی زیاد شده ریسک نکن 

چجوری بخونم ؟ سر همین آزمون فشارم رفته بود بالا وسط آزمون بالا آوردم ، بسکه فکرم درگیره من همکلاسی د ...

منم به خاطر استرس نمیتونم بخونم برای ازمون وکالت😔😔

ولی رشته ی خوبیه و من پرستیژشو دوس دارم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
اول ک خداردشکر سقف بالا سرت هست و استرس کرایه خونه نداری و خدا روشکر ک به نام خودته...‌بعدش درخواست ...

منم نمیدونم مشکل اینه یه روده ی راست تو شکم این آدم نیست که بتونم رو حرفاش حساب کنم خونه ام شهرستانه الان مستاجرم مثلاً به خاطر آزمون و آینده ی بچه اومدیم تهران گفتم نزدیک خانواده ی نداشته ی خودمم هستم ، همه چی بدتر شد 

چجوری بخونم ؟ سر همین آزمون فشارم رفته بود بالا وسط آزمون بالا آوردم ، بسکه فکرم درگیره من همکلاسی د ...

برنامه ریزی کن قانونا رو دانلود کن دو سه تا کتاب باهم بردار و روزی ی بخش از هر قانون روبخون تاتموم شه.....تلگرام رابین هود رو پیدا کن کلی حزوه حقوق میذاره و تدریس رایگان.....همقانون بخون هم اون تدریسا رو ببین وویسا رو گوش بده تستا رو کار کن

برنامه ریزی کن قانونا رو دانلود کن دو سه تا کتاب باهم بردار و روزی ی بخش از هر قانون روبخون تاتموم ش ...

همه ی کتابارو دارم باور کن تابستون حداقل بین سه تا شش ساعت می‌خوندم با روتین و منظم