سلام دوستان ، من یک سالی هست همسرم کار میکنه اما حقوق نمیدن بهش اگرم میدن همه خرج بدهی میشه
دیگه واقعا مستاصلم دو تا لیسانس دارم حقوق و علوم تربیتی آنقدر استرس و فشار روانی زیاده روم حتی به خودکشی هم فکر میکنم ، نمیدونم با این زندگی کوفتی چیکار کنم همسرمم به تمام معنا احمقه ، اعتماد بیجا به کارفرما یا حالا پولشو جای دیگه خرج میکنه آنقدر برای مخارج خونه بهش رو انداختم قطره چکونی در حد پونصد تومان یه تومن میده اگرم نخوام که عین خیالشم نیست خودش عسلویه ست من با پسرم اینجا پسرم نه سالشه ، باهم رابطه نداریم دوسالی میشه نه عاطفی تامینم میکنه نه مالی نه توجهی بهم داره نه کاری به کارم دوازده سال احساس میکنم به چوخ رفتم به شدت بهم ریختم آزمون وکالت داشتم نتونستم تمرکز کنم ، پسرم بهش وابسته ست حق طلاق دارم خونه و ماشینم به اسم من هست خونه شهرستان نهایتا یک میلیارد و نیم ماشینم تهش دویست میلیون ، من چه کاری میتونم شروع کنم ؟ خودم غرب تهرانم ، هیچ کس رو ندارم خانواده ام به هیچ وجه حمایتم نمیکنند نمیدونم تهش چیه فکر کنم خودمو خلاص کنم ، اگه فقط میتونستم شغلی داشته باشم که بتونم مادری کنم برای پسرم چون جایی نمیتونم بزارمش حتی آگهی برای شب کاری دادم شرکت کروز اما هیچ خبری نشد گفتم شبا خوابه میرم سرکار تا برگردم میام میخوابم تا ساعت مدرسه بعدشم به زندگیم میرسم ، هرکی نگاه میکنه فکر میکنه همه چی اوکی هست اما از درون متلاشی شدیم خودمم بچه ی طلاقم اما جسارت طلاق گرفتن ندارم خیلی ترسوام میترسم از بعدش هیچ علاقه ایی هم به همسرم ندارم خودم قبل ازدواج شاغل بودم هرچی داشتم ریختم وسط زندگی مشترک اما الان وضعیتم آینه ده سال از دوازده سال خیانت کرد تریاک کشید و رفیق بازی و ... فقط در مقابل فرزندم مسئولم اونو ول کردم به حال خودش ،اما دیگه کم آوردم ، فقط بگید جایی میتونم کار کنم با بچه ام