2777
2789

بچه ها من هم خوشگلم قد بلندم خانواده به شدت خوبی دارم پولم در حد خودمون داریم دانشجوام بعد روابط اجتماعی خوبی دارم ولی خواستگار ندارم تا الان فقط 2 داشتم که یکیش نخواستن منو انقد ناراحتم که درکم نمیکنید چرا آخه 😔🥲20 سالمه نگید عجله داری و .. ما فامیلامون حرف در میارن برای خودمم مهمه که چرا خواستگار ندارم مگه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کلا خواستگار کمه واسه همه اونایی که میگن ما هزارتا خواستگار داریم یا دروغ  میگن یا همشون چپر چلاغن خیالت راحت ان شاءالله به موقع و با کیس عالی ازدواج میکنی 

چون شرایط اقتصادی سخت شده و پسرا هم اکثرا تن پرور و بی مسولیت شدن کسی نمیره خواستگاری

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

بعضی دخترا اگه شرایط مالی خوبی تو خانواده پدر داشته باشن ممکنه خواستگار زیاد نداشته باشن چون فکر میکنن این دخترا تامین کردنشون سخته. شماها باید خودتون دست به کار بشید و مورد مناسب پیدا کنید بعد از دوران آشنایی بیاد خواستگاری.من و دوستام که چوب شغل پدرامونو خوردیم.خبلی دیر ازدواج کردیم. اونم که برام اومد یه خانواده فقیر بودن که بارها وسط دعوا بهش گفتم چطور جرات کردی پاتو بذاری خونه ما برای خواستگاری.

ان شاءالله  خوشبخت میشی  خاستگار هم میاد

قدیما که خاستگار زیاد بود  

پا می شدن می رفتن  دیگه یا قبول می کردن یا نه

الان  ک دختر پسرا میخوان خودشون انتخاب کنن  ی مورد همینه ک خانواده ها سرخود نمیرن جایی  دومم تا جایی مطمئن نباشن اوکی میشه نمیرن  مردم راحت طلب شدن

سومم  کلا ازدواج سخته اول هزینه هاش بعدم 

سازش و کنار اومدن  تعهد داشتن 

پسر ها نمیخوان محدود باشن  آزادی میخوان

تا جایی ک من درک کردم علت کم بود خاستگار

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری