2777
2789
عنوان

فسنجون از دیروز مونده مسموم می‌کنه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
چی؟؟؟

بع خاطر مغز یجاتی هست که توش ریختی 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
احتمال زیاد به خاطر شیرمنم قورمه سبزی از دیروز مونده رو خوردم فعلا که قر و قری راه نیفتاده

آره شیرموز بستنی نارگیل شیره انگور رو قاطی کردم یک و نیم لیوان خوردم . بعدش یک لیوان شیر خالی خوردم یک ساعت بعد فسنجون 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بع خاطر مغز یجاتی هست که توش ریختی

عجب شاید آخه دیروز خوردم اینجوری نشدم . نصف لیوان تخمه آفتابگردان و نصف لیوان کنجد و یک لیوان بادام زمینی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عجب شاید آخه دیروز خوردم اینجوری نشدم . نصف لیوان تخمه آفتابگردان و نصف لیوان کنجد و یک لیوان بادام ...

عجیب که هست ولی واقعن این مغزیجات برای پخت غذا کمی چرب و سنگین اگه میتونی راه برو تا سر دلت نمونه نبات داغ برو یا شربت معدع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بمب اتم درست کردی خواهر من با فاصله از بقیه بخواب

منظورت با فاصله از بقیه بخور هست ؟ 

آره شیرموز بستنی نارگیل شیره انگور رو قاطی کردم یک و نیم لیوان خوردم . بعدش یک لیوان شیر خالی خوردم ...

خوب عزیزجان دلدرت طبیعیه...

این همه خوراکی تو دو ساعت زیاده دیگه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منظورت با فاصله از بقیه بخور هست ؟

نه میگه دورتر بخواب 😑🤭

نه میگه دورتر بخواب 😑🤭

واااااااای از اون لحاظ