2777
2789

سلام دوستان بنظرتون کاردرست چیه

ما نیاز به یه وسیله داریم اما پولشو نداریم

خانوادم چنبار بهم گفتن که بهتون کمک کنیم بخرید بعدا پول مارو بدید

ولی من از لج خانواده شوهر مادرشوهر نمیخام از خانوادم کمک بگیرم.چون اونا تاالان کمک پولی نکردن بهمون سرخونه وای خانوادم مالی همیشه کمک کردن مخصوصا مادرشوهرم همیشه به زبون میگه باباتون داره  کمکتون کنه دخترم چی میشه فلان

من خیلی حرص میخورم

الانم خیلی به این وسیله نیاز داریم چیکارکنم شمابودین چیکارمیکردین زندگیمم عقب افتاده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با حرص خوردن شما، مادرشوهرتون دست به جیب نمیشه...حالا که خیلی نیاز دارید و خانواده خودت راضی هستن ازشون بگیر...اینطوری همیشه یه برگ برنده داری جلو مادرشوهرت که بگی همیشه خانواده خودت پشتت بودن و اونا هیچی

زندگی شخصیتون چه ربطی به بقیه داره که طبق نظر اونا باخودتون لج میکنید دختر!

خب زور داره خانواده من کمک کنن اونا نه همش میگن نداریم حالااینشو کارندارم ولی حداقل از خانواده منم انتظارنداشته باشن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
مهم اینه همسرتون قدردان باشع

حقیقت نمیدونم باشه یانه

تاالانم کلی بدهکار خانوادمیم

خانواده شوهر به هیچ کس کمک نکردناز پدرت کمک بگیرین و براش به وقتش جبران کنین و اگرم دومرتبه گفتن که ...

عزیزم حتی اگه تقریبا هرسال خانوادم برارهن خونه بماکمک کنن باز نظرتون اینه؟

با حرص خوردن شما، مادرشوهرتون دست به جیب نمیشه...حالا که خیلی نیاز دارید و خانواده خودت راضی هستن از ...

خیلی حرص میخورم

خیلی باخودم کلنجاررفتم که به همسرم بگم پیشنهاد خانوادمو یانه

سخته برام کمک یطرفه باشه

تقریبا هرسال سرخونه کمکمون میکنن بنده خداها

نگیر از خانوادت شوهرت پررو میشه متوقع میشه، هی میگه بدین، اگه دادین میگه وظیفه بود وای به وقتی که ندین بلانسبت سگ میشه دیگه، الان درست توضیح ندادی وسیله چیه چقدر واجبه

ببین هیچ کس جز خودت و زندگیت و خانوادت برات مهم نباشه 

ول کن این حرفها رو 

بیا بگو ببینم کدوم مادرشوهری از سختی عروسش ناراحت شده که مادر شوهر تو دومیش باشه 

خدا پدرومادرتون رو حفظ کنه حالا که گفتن حتما ازشون کمک بگیر

وقتی هم گرفتی تو خونهمادرشوهرت بگو که قشنگ متوجه بشن بگو پدرم خدا حفظش کنه  آسایش بچش براش مهمه کلی قربون صدقه بابات برو و بگو خیلی کمکون کرده 

زندگیتو برای کس دیگه خراب نکن میتونی با وسایلت پز بدی یا کار دیگه کنی لجشونو در بیاری

حالا بنظرتون بعد کمک برااینکه خانواه همسر پروترازاین نشن و حرف مادرشوهره نشه بهشون بگیم وام برداشتیم واسم خانوادمو نیاریم بهتر نیس؟

ببین هیچ کس جز خودت و زندگیت و خانوادت برات مهم نباشه ول کن این حرفها رو بیا بگو ببینم کدوم مادرشوهر ...

درسته نمیدونم ازطرفیم ازبس میگن بااینکارا شوهرخانواده شوهرپرو میشن ادم نمیدونه چی درسته چی غلط

حالا من میخاستم اگرم قبول کردیم نذارم خانوادش بفهمن از سمت خانوادم بوده تاپروترازاین نشن نظرت چیه؟