2777
2789
عنوان

بچه ها من صب سزارين ميشم بياين😐

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر ۸ ماه پیش ۸ صبح سزارین شدم

عزیزم خیلی التماس دعا

ان شاءالله به سلامتی

میشه دعا کنین به ویژه برای ظهور و دعا کنین اونایی که میخوان دامنشون سبز بشه بشه...

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
ایییی جان بسلامتی بیاد و صحیح سالم بغل بگیریش انشاالله موقع زایمان پسر منم دعاکن یکم حالش بهتر شه

عزيزدلم♥️♥️انشالله خدا هميشه سلامتي بهش بده از ته دلم ميخوام

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

منم دقیقا شب زایمانم سوپ ماهیچه خوردم وخیلی گرسنم بود ولی چند تاخرما آخرشب خوردم وخوب شد خوردم اونروز انقدر شلوغ بود من نفر آخر بودم برای سزارین صبح زود رفتم ولی یک ونیم ظهرسز شدم هلاک شدم از گرسنگی وضعف حتی یه سرم هم وصل نکردن بهم قندم نیفته 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

میشه برا خونه دار شدن مامانمینا دعا کنید عزیزم ❤️😘 

انشالله زایمان راحتی داشته باشی ❤️ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

توصیه میکنم 

بعد از زایمان که بهت اجازه میدن راه بری زیاد راه برو صاف راه برو 

شلوار و جوراب و روسری سرت کن 

به هیچ عنوان سرت را تکون نده اگه بی حسی هستی زیر سرت هیچی نذار بعد از عمل 

بدنت گرم نگه دار مایعات زیاد بخور بعد که اجازه خوردن دادن سوپ بخور شکمت راه بیفته یبوست نگیری 

الحمدلله رب العالمین ...