2777
2789

من ب خاطر چیز دیگه قهر کردم شوهرم پیام میده ب من ک تو بخاطر پول با من قهر کردی چی جوابشو بدم من بحثم مسئله مالی نیست اگه بود باهاش کار نمیکردم بخاطر دروغگو بودنش و پنهونکار بودنشه و اینکه اولویتش نبودم و نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من هیچ وقت بخاطر این مسائل با تو قهر نمیکنم یکی از دروغ هاشو بکش به رخش بگو من خیلی ناراحت شدم که تو بهم راستشو نگفتی من فکر میکردم همیشه با من رو راستی 

بعدم بگو من هیچ چیز پنهانی ندارم دوست ندارم تو هم داشته باشم 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

ن منتظر بچه بودم اما خدا نداده هنوز

گلم شاید همین یه نشونه باشه یا یه فرصت که خدا بهت داده بهتر فکر کنی بهرحال بدون بچه دستت بازتره توی تصمیم گیری

من شرایط تورو نمیدونم ولی اگه قبلا هم فرصت بهش دادی ولی عوض نشده یکم بیشتر فکر کن

ولی اگه خواستی بهش فرصت بدی هم فعلا بچه دار نشو اول مطمئن شو ازش

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

گلم شاید همین یه نشونه باشه یا یه فرصت که خدا بهت داده بهتر فکر کنی بهرحال بدون بچه دستت بازتره توی ...

اره ی سال دیگه باش زندگی میکنم خودمم نظرم همینه دفعه بعدی دیگه روان خودمو نابود نمیکنم چشم میبندم و میرم 

اره ی سال دیگه باش زندگی میکنم خودمم نظرم همینه دفعه بعدی دیگه روان خودمو نابود نمیکنم چشم میبندم و ...

افرین بهت عزیزم تصمیم درستو بگیر 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋