2777
2789
عنوان

استخر

95 بازدید | 11 پست

سلام 

خانوما من تا حالا استخر نرفتم و نمیدونم قوانینش چیه چجوریه

ی توضیحی میدین ک رفتم سوتی ندم؟؟ 

مثلا عمق اب رو خودم انتخاب میکنم؟ و اینکه اگه سونا داشته باش هزینه اون جداس یا همون بلیط استخر؟؟ 

هزینه جدایی لازم نیست اما اگر خدمات دیگه ای مثل ماساژ بخواید هزینه اش جداست، عمق آب با توجه به اینکه شنا بلدید باید واردش بشید تا جایی که بهتون قد می‌ده در واقع

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردمت 

نه خواهر ببین اول که حساب می‌کنی بهت کلید میده میری کمد تو پیدا می‌کنی ، بعد یه دوش میگیری با لباس شنات، بعد میری از قسمت یک متری که نرده داره میگیری میری پایین پات میخوره زمین و یه کم چرخ میزنی عادت می‌کنی، فامیلی تم صدا زدن درمیای دوش میگیری لباس عوض می‌کنی کلیدتو تحویل میدی 

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
عمق رو زده ۱ متر دو مترو نیم ۳ مترشنا بلد نیستی از محدوده یک متر خارج نشونه سوونا بخار جکوزی و ...هز ...

شنا ک بلد نیستم فقط میخام تو اب راه برم ، و اینکه سونا پیش همون استخر یا فاصله دارن

الهی بگردمت نه خواهر ببین اول که حساب می‌کنی بهت کلید میده میری کمد تو پیدا می‌کنی ، بعد یه دوش میگی ...

خدا نکنه عزیزم 🙈😅

اها پس خودشون صدا میکنن و اینکه سونا پیش همون استخر یا فاصله دارن ؟

خدا نکنه عزیزم 🙈😅اها پس خودشون صدا میکنن و اینکه سونا پیش همون استخر یا فاصله دارن ؟

فاصله دارن یه خورده اره، و اینکه یادت نره تو سونا رفتنی دمپایی بپوشی

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...

استخر زمان مشخص داره

باید برنامه ریزی کنی مثلا یکساعت وقت داری

پنج دقیقه اول دوش اول که بدن عاری از عرق و کثیفی باشه آب کثیف نشه

سی و پنج دقیقه برای شنا و راه رفتن داخل آب

ده دقیقه برای سونا با برداشتن کلاه شنا چون اکسیژن به مغز برسه

پنج دقیقه برای دوش آخر سر که بدن از کلر و آلودگی ها پاک بشه

پنج دقیقه برای پوشیدن لباس و زدن کارت خروج

نباید لباس زیر بپوشی فقط مایو

نباید آرایش داشته باشی چون آب کثیف میشه و خیلی چندشه واقعا

کلاه مخصوص برای جلوگیری از ریختن مو در آب

کلاه میتونه سیلیکونی باشه که کلر آب به موهات آسیب نزنه

میتونه پارچه و از جنس مایو باشه

حوله بزرگ ببر برا بدن،حوله کوچیک ببر برا موها

اغلب سشوار و خشک کن مو دارن

ولی موهاتو تو حواه بپیچ بعد روسری بذار

خوراکی نمیتونی ببری

قبلش دسشویی برو چون حتما داخل آب میری ادرارت میگیره

اول برو استخر بعد برو سونا و بعدم دوش بگیر تا بدنت هی سرد و گرم نشه

استخر زمان مشخص دارهباید برنامه ریزی کنی مثلا یکساعت وقت داریپنج دقیقه اول دوش اول که بدن عاری از عر ...

وای مرررررسی عزیزم ، همه سوالام جواب داده شد 🫀🌱