2777
2789

بله خواهرت هم می‌تونه شکایت کنه ،اما فقط به عنوان اینکه آمدن جلو در خونه مزاحم شدن و سلب آرامش ،

ولی اونا که شکایت کردن ،خواهر شما مجازاتش بابت هر فوش باید جریمه نقدی به نفع دولت پرداخت کنه ،وکیل نیستم ،اما اطلاعاتم مقداری بالاست .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

بله اگر خواهرتون فحش ناموسی دادن محکوم میشن 

متقابلا خواهرتون شکایت کنه تحت عنوان تهدید ، فحاشی ، سلب آرامش ، ایجاد مزاحمت درب منزل ، تازه شاهدم دارین نو علی نور. 

اینجور مواقع سریع مامور بیارید که صورتجلسه کنه 

ای کاش خواهرتون فحاشی نمیکرد .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خواهرت هم می‌تونه شکایت کنه ،اما فقط به عنوان اینکه آمدن جلو در خونه مزاحم شدن و سلب آرامش ،ولی ...

اگه جریمه نقدی باشه مشکلی نداره 

من نمیخوام شلاق یا حبس داشته باشه 

بله اگر خواهرتون فحش ناموسی دادن محکوم میشن متقابلا خواهرتون شکایت کنه تحت عنوان تهدید ، فحاشی ، سلب ...

کار احمقانه کرده 

اولین بارشه من تاحالا ندیدم فحش بده خودمم باورم نمیشه

شلاق چرا آخه ،اگر تکرر جرم بشه ،حبس داره

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

الان این بار اولش بوده به نظرت ممکنه بخشیده شه بااینکه کلی ازشون پیامک تهدید داره و اومدن مزاحمت ایجاد کردن حتی جاریش پیام داده بهش که ترسو چرا نیومدی پایین 

بله اگر خواهرتون فحش ناموسی دادن محکوم میشن متقابلا خواهرتون شکایت کنه تحت عنوان تهدید ، فحاشی ، سلب ...

احتمال بخشیده شدنش هست؟ چون بار اولش بوده 

و اینکه شکایت کنه ازشون احتمال داره که مجازات نشه خواهرم ؟ 

ممنونم از راهنماییت عزیزم الان این بار اولش بوده به نظرت ممکنه بخشیده شه بااینکه کلی ازشون پیامک تهد ...

اره ،احتمال داره تبرئه بشه ،چپن پیامک دو طرفه بوده ،شکایت اونا موضوعش چی بوده ؟؟؟

احتمال بخشیده شدنش هست؟ چون بار اولش بوده و اینکه شکایت کنه ازشون احتمال داره که مجازات نشه خواهرم ؟

نه اینکه خواهرتون شکایت کنه که تاثیری تو شکایتی ازش شده نداره قطعا اونها باید اثبات کنن فحاشی خواهرتون رو و همینطور خواهر شماهم باید ادعاشون رو ثابت کنن در صورت اثبات،  هر دو  طرف محکوم میشن. 

بحث بخشیده شدن (تبرئه) خواهرتون گفتم بالا اینکه اگه فحش ناموسی داده باشه محکوم میشه در هر صورت  

اره ،احتمال داره تبرئه بشه ،چپن پیامک دو طرفه بوده ،شکایت اونا موضوعش چی بوده ؟؟؟

شکایت اونا برای فحاشی خواهرم بوده 

جاریش پیام داده که ترسو چرا نیومدی پایین دیدی جرعت نداری خواهرم گفته پ ت ی ا ر ه  خراب .

من خیلی دعواش کردم گفتم چرا این حرفو زدی گفت صبرمو تموم کردن آبرومو بردن اومدن جلوی در خونم پولمونو نزول کردن 

تهدید کردن که شیشه هاتونو می‌شکنیم بعد تهدید کردن میرن دم خونه پدرم 

مادر شوهرش اونجا بوده شاهد بوده 

نه اینکه خواهرتون شکایت کنه که تاثیری تو شکایتی ازش شده نداره قطعا اونها باید اثبات کنن فحاشی خواهرت ...

ممنونم عزیزم 

امکان شلاق و حبس هم داره؟ چون اولین بارش بوده میپرسم 

ببخش گلم خیلی سوال میپرسم 

بله عزیزم بهشون دزد هم گفته اما دزد بودنشونو میتونه ثابت کنه چون دزدی کردن ازشون

ببین دوست عزیز چون پیامک داده شده ،و هر دو طرف پاسخ هم رو دادن ،بستگی به قاضی داره ،بعضی ها توجه هی به پیامک مقابل ندارن و بابت این دو تا فحش ،خواهرت محکوم به جزایی نقدی به نفع دولت ،فکر کنم در حدود ده یا پانزده میلیونی جریمه میشه ،و یا شاید یه قاضی دیگه بگه پیامک ها دو طرفه بوده ،یکی این گفته ،یکی اون گفته ،و ارجاع بده به شورای حل اختلاف .

خواهرت هم شکایت کنه باید اثبات بشه که ایشون جلو در خونه آمده آبروریزی ،قاضی فقط براش مدرک مهمه .و بر اثاث اون حکم میده .

ولی شلاق و حبس نداره ،خیالت راحت 

چون اگر اشتباه نکنم ،جرایم هفت و هشت باشه که اونم حبس نداره .