2777
2789
عنوان

شوهرم و باباش میخان بیان دنبالم

881 بازدید | 61 پست

قهر کردم خلاصه بگم بخاطر پنهانکاری و درغگو بودن شوهرم ک زیر بار نمیره کلا تنها حرفش اینه ک نکردم در حالی ک تو تموم این سالها با این اخلاقاش ساختم و اینکه ی موضوع دیگم هست بحث خانوادشه ک خیلی مشکل داشتیم و پدری ک فقط رها کرد بچشو و پولاشو گرفت میخام درمورد همه چیز حرف بزنم بیاید راهنماییم کنید ک چیا بگم 

مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد دختراش روانم نابود کردن بنظرتون درمورد همه این ها حرف بزنم اخه هیچوقت خودمو ناراحت نشون ندادم اونام ادامه دادن حالا میخام در موردشون حرف بزنم اخه فقط مشکل من شوهرم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به پدره یکی بچتو رها کردی و پولاشو گرفتی، زیر بار نمیره.تازه دوباره هم دعوا میشه

اره اما اینارو شوهرم هیچوقت حل نکرد روز و روز بهشون اضافه شد تا الان ک سر از زندگیمون در اوردن 

از پدر یا برادرت کمک بگیر بزار بااونا حرف بزنه که صحبتا جدی باشه

اخه اونا اعتراضی ندارن میگن همه زندگیا همینه هیچکی پول عروسیش تو جیبش نرفته همه پسرا همینن و همه واماشون پدرشون ورمیداره قصطاش برا پسره همه مادرشوهرا بدن وخاهر شوهرا حسادت دارنو و این حرفا میگم حالا ک اینهمه تحمل کردم و نشد تا ب قهر رسید همه حرفامو بزنم 

مسئله كاملا شخصيه عزيزممثل اينكه كلي حرف هاي نزده داري تو زندگيتاينجا شايد مشاوره هاي اشتباه بهت بدي ...

خودمم خیلی ب هم ریخته ام میگم زندگیمو ب هم نزنم این مسائل هیچوقت برا من تموم نشدن و ازار دیدم سرشون حل نشدن بیام حرف بزنم بدتر شه حرف نزنم بازم زندگیم اشوب بشه 

اخه اونا اعتراضی ندارن میگن همه زندگیا همینه هیچکی پول عروسیش تو جیبش نرفته همه پسرا همینن و همه وام ...

خوب عزیزم سعی کن طوری حرف بزنی که باعث کدورت نشه دقیق نمیدونم مشکل چیه ولی خودتو یبار جای پدرهمسر و یبارم جای همسرت بزار ببین تو چه رفتاری میکردی از دید اوناام مسئله رو ببین بعد خیلی محترمانه حزفتو‌بزن

خودمم خیلی ب هم ریخته ام میگم زندگیمو ب هم نزنم این مسائل هیچوقت برا من تموم نشدن و ازار دیدم سرشون ...

فكر كنم بايد پيش مشاور بريد اگر مسئله ماليش براتون مهم نيست

يا اينكه الآن كه همه فهميدن از بزرگترهات بخواه كه دخالت كنن و به نتيجه برسن چون ترجيحا يه سري حرفا بيانش از زبون شخص شما درست نيست

مثلا پدر مادر يا برادر و خواهر ميتونن كمك كنن

اونا حرفاتون رو انتقال ميدن و از شما ميخوان كه شما هم تو جمع حضور داشته باشيد تا قشنگ به تفاهم برسيد

واقعا هم هرچيزي ارزش خراب كردن زندگي رو نداره 

آخه هيچ انساني كامل نيست همه يه مشكلي دارن😩

خوب عزیزم سعی کن طوری حرف بزنی که باعث کدورت نشه دقیق نمیدونم مشکل چیه ولی خودتو یبار جای پدرهمسر و ...

من همش سکوت بودم هیچوقت بی احترامی نکردم نمیدونم تو دید اونا چجوریم و البته چند بار ب شوهرم فحش دادم عصبی بودم تو موقعیت خوبی نبودم داشتم دیوونه میشدم میگم این حرفارو نزنم بدتر میشه اوضاع زندگی خودم بزنم دیگه واویلا شوهرم خیلی اذیتم کرده تو زندگی تلاش کردم خوبش کنم نتونستم چون خودش نمیخاست و همیشه تنها حرفی ک داشت تو بحثامون این بود ک تو فحش من دادی عمش خفم کرد خاستم حرفی بزنم گف تو فحشم دادی خاهرش اذیتم کردن خاستم حرف بزنم گف تو فحشم دادی باباش پولاشو گرف خورد خاستم حرف بزنم گف تو فحشم دادی نذاشت این حرفا رو ب خانوادم بگم تا زودتر جلوشون وایسم 

فكر كنم بايد پيش مشاور بريد اگر مسئله ماليش براتون مهم نيستيا اينكه الآن كه همه فهميدن از بزرگترهات ...

میدونم عزیزم ممنون از راهنماییت کامنت اخرمم بخون جوابمو بده ممنونم 

شرط بذار که میام‌ولی کسی به زندگیمون کار نداشته باشه .

اونا کلا خانوادگی اهل هاشا هستن زیر بار نمیرن خیلی بی منطقن جلوم مثلا میگن شامشون خوب نبود ی دیقه بعد همشونم حضور دارن من میگم چی بود میگن عالی خیلی خوب بود میگم الان گفتید خوب نبود میگن کی