2777
2789

من پسرمو برا عمل بردم بیمارستان تندیس جردن 

هزینه سزارین بدون اتاق ۲۳تا ۲۵میل می‌گفت منشی به یه خانومه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخرین بار شنیدم ۳۰میلیون هزینه بیمارستان ۱۰تومن هم دستمزد دکتر البته شیراز بیمارستان اردیبهشت

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

من آخرای فروردین بیمارستان گاندی زایمان دارم

هنوز هیچی راجبه بیمارستان نمیدونم البته از مامانای مطب پرسیدم راضی بودن ولی اطلاعات دقیق و هزینه ای نگرفتم 

میخواییم تو تعطیلات بریم هم نگاه کنیم هم هزینه هارو بپرسیم

من آخرای فروردین بیمارستان گاندی زایمان دارمهنوز هیچی راجبه بیمارستان نمیدونم البته از مامانای مطب پ ...

بهم بگو لطفا پرسیدی گاندی میگن خوبه ایشالله بسلامتی عزیزم 

من آخرای فروردین بیمارستان گاندی زایمان دارمهنوز هیچی راجبه بیمارستان نمیدونم البته از مامانای مطب پ ...

خیلی گرونن انگار من از نیکان پرسیدم گفت ۷۰ امسال

بدون اتاق یعنی فقط دستمزد دکتر؟

یعنی بستری نشی دیگه بعد زایمان مرخض شی.

اگه نیاز به بستری بود شبی ۱تومن بود خیلی قیمتاش خوب بود بیمارستانش خیلی تمیزه ولی خیلیییی کوچیکه اما کادرش عالی هستن عاللللیاااا 

من خودم بیمارستان آتیه زایمان کردم اونجام معرکه هست دکتر صدیق دکترم بود 4سال پیش حالا نمیدونم زنده هست یانه خیلی پیر بود دکتر خواهرم بود 

بیمارستان انصارم خوبه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی گرونن انگار من از نیکان پرسیدم گفت ۷۰ امسال

عزیزم زنگ بزن بیمارستان حضرت صدیقه زهرا شهر ری نیمه خصوصی من اونجا عمل شدم بسیار بسیار راضی بودم از همه لحاظ هزینه اش سال ۱۴۰۱ ۸٫۵ شد در صورتی که بیمارستان های دیگه ۱۶ به بالا 

دست مزد دکترم هم ۱٫۵ بود کلا ۱۰ تومن شد و رااااااضی بودم 

من خیلی تحقیق کردم و رفتم اونجا 

عزیزم زنگ بزن بیمارستان حضرت صدیقه زهرا شهر ری نیمه خصوصی من اونجا عمل شدم بسیار بسیار راضی بودم از ...

من خودم شهرری ام گلم اینجا که میگی دولت اباد زنگ زدم گفت سزارین ۳۰ تومن طبیعی ۲۵