2777
2789
عنوان

بیش حسی دهان کودک کسی اطلاعی داره

509 بازدید | 18 پست

بچم غذا نمیتونه بخوره..اوق میزنه بالا میاره امروز بردمش گفتار درمانی همچین چیزی گفت..کسی بچش اینطور بود چیکار کردین غذا خور شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میکس دادم..همون میکس هم اوق میزد بالا میاورد بافت دار و دانه دار ک اصلا نمیتونست بخوره‌..هنوزم ه ...

ببین یه کاری کن

الان اگه توی خونه روغن کنجد یا زیتون داری باهاش یه مقدار گلوشو چرب کن. چند شب انجام بده ببین بهتر نمیشه. قبل از اینکه بهش غذا بدی هم یه ذره نمک بریز روی زبونش. ببین با این کارا بهتر نمیشه. ممکنه سردی گلو داشته باشه. 

هیچی فقط شیر..خیلی کم یه سوپ رقیق

عزیزم.خوب میشه به حق علی اصغر...بچه های منم همش مشکلات عجیب داشتن که هیچکی نداشت‌‌بچه تا بزرگ میشه آدم جون به لب میشه..بچه های من حساسند به بو و غذا زیاد پیش میاد بالا بیارن و عق بزن..حالت خانم های باردار که ویار دارن هستن..مثلا لقمه بگیرم اگه نیمرو و پنیر بخوام بگیرم اول باید پنیر بره داخل دهنش بعد تخم مرغ اگه برعکس بشه عق میزنن...خیلی بد عادت و گناه دارن دست خودشون نیست..

عزیزم.خوب میشه به حق علی اصغر...بچه های منم همش مشکلات عجیب داشتن که هیچکی نداشت‌‌بچه تا بزرگ میشه آ ...

این اصلا نمیتونه بخوره تاکی شیر بهش بدم...بچه های منم همیشه عجیب غریبن..دیونه شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم