2777
2789

امسال سال آخریه که با دوستام هستم

بهترین دوره برا من نه راهنمایی بود نه دبیرستان

دوره کارشناسی بود

دوستام توی خوابگاه

که از سال اول تا حالا با هم بودیم و امسال سال آخره

بدیش اینه هرکدوممون میریم یه جا

بد ترین قسمتش اینه که صمیمی ترین رفیقمم میره و شاید سالی یک یا دو بار بتونیم هم رو ببینیم

من مطمئنم دیگه مثلشون پیدا نخواهم کرد

بهترین رفیقم، رفیقی که نه قبلش کسی مثلش بود نه بعدش کسی خواهد بود 

...

بهترین دوستم تو دوره تحصیل دوست دوران هنرستانم بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دوتا رفیق دارم ک از مهد باهاشونم

رفیق ندارم دیگه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال اخر دبیرستان بود...بعد اتمام هرکدوم رفتن پی خودشون ...حتی زنگ نمیزدن...من زنگ میزدم یا جواب نمیدادن یا میگفتن مهمونی هستیم...من هم کلا دیگه زنگ نزدم...تو خیابونم ببینم راهمو کج میکنم...این رسم رفاقت نبود‌ ک کردن...شوهر کردن انگار زن پادشاه شدن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
سال اخر دبیرستان بود...بعد اتمام هرکدوم رفتن پی خودشون ...حتی زنگ نمیزدن...من زنگ میزدم یا جواب نمید ...

چه مزخرف

ولی اینکه رفیق صمیمیم هم میره خیلی خیلی زیاد حالم رو بد میکنه

...

هنوز با هم هستین؟

نه دیگه اطلاعی ازش ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چه مزخرفولی اینکه رفیق صمیمیم هم میره خیلی خیلی زیاد حالم رو بد میکنه

عادت میکنی...من هم از خاهر بهم نزدیکتر بودن..اما ازدواج کردن یا رفتن دانشگاه خیلی فرق کردن...میگفتن درگیر کاریم درگیر زندگی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عادت میکنی...من هم از خاهر بهم نزدیکتر بودن..اما ازدواج کردن یا رفتن دانشگاه خیلی فرق کردن...میگفتن ...

شاید به دوری همشون عادت بکنم ولی رفیق صمیمیم هرگز

میدونی من یه چی میگم تو یه جی میشنوی

...

هیچ وقت نتونستم با هیشکی رفیق بشم چون فوق العاده حساسم و کسی حتی به شوخی هم چیزی بگه از چشمم میافته

منم مثل تو بودم تا وقتی که از ترم ۱ رفیقم رو دیدم و تا حالا با هم بودیم میدونی برام از خانواده فرا تره

...