2777
2789

سلام خانومای گلم در روز ۱۲ سیکل فولیکول های هردو تخمدان در سونوگرافی لگن کمتر از 10mm بودن ممکن تو روزای قبل از روز ۱۲ سیکل تخمک ازاد شده باشه کسی تجربه داشته؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید🌻

@dana سلام خانومای گلم در روز ۱۲ سیکل فولیکول های هردو تخمدان در سونوگرافی لگن کمتر از 10mm بودن مم ...

سلام عزیزم. در مورد سوال شما درباره اندازه فولیکول‌ها در روز ۱۲ سیکل قاعدگی، باید توجه داشت که اندازه فولیکول‌ها در طول سیکل قاعدگی تغییر می‌کند. معمولاً فولیکول‌ها در روزهای ابتدایی سیکل کوچک هستند و به تدریج رشد می‌کنند. در روز ۱۲ سیکل، اگر اندازه فولیکول‌ها کمتر از ۱۰ میلی‌متر باشد، ممکن است نشان‌دهنده این باشد که هنوز فولیکول‌ها به اندازه کافی رشد نکرده‌اند یا ممکن است تخمک‌گذاری زودتر از این زمان اتفاق افتاده باشد. تخمک‌گذاری معمولاً در میانه سیکل قاعدگی (حدود روز ۱۴ در یک سیکل ۲۸ روزه) اتفاق می‌افتد، اما این زمان می‌تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. اگر تخمک‌گذاری زودتر از روز ۱۲ سیکل اتفاق افتاده باشد، ممکن است فولیکول‌ها در این زمان کوچک باشند. برای بررسی دقیق‌تر و اطمینان از زمان تخمک‌گذاری، می‌توانید با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. پزشک ممکن است سونوگرافی‌های متوالی یا آزمایش‌های هورمونی را برای تعیین دقیق زمان تخمک‌گذاری توصیه کند. به یاد داشته باشید که هر فردی ممکن است تجربه متفاوتی داشته باشد و بهترین راه برای بررسی وضعیت شما، مشورت با پزشک متخصص است. 🌸

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dana سلام خانومای گلم در روز ۱۲ سیکل فولیکول های هردو تخمدان در سونوگرافی لگن کمتر از 10mm بودن مم ...

ممنون از گپ GPT هم پرسیدم همینارو گفت تقریبا 

بخاطر همین اومدم اینجا از خانومایی ک تجربه داشتن بپرسم🤍