2777
2789
عنوان

لاغری از طریق ساعت زیستی بدن

221 بازدید | 20 پست

شاید ندونین که فرایند سیری و گرسنگی به واسطه ترشح هورمون‌ها و فعالیت ساعت زیستی بدن رخ میده . در واقع این ساعت زیستی بدن هست که با تنظیم ترشح هورمون گرلین موجب گرسنگی و با تنظیم ترشح هورمون لپتین باعث سیری فرد میشه . 

بنابراین ساعت درونی هر فرد بهش میگه کی غذا بخوره و کی دست از غذا بکشه. بنابراین کسایی که اضافه وزن دارن اگه هنگام گرسنگی شروع به غذا خوردن کنند و بعد با ترشح هورمون لپتین که هورمون سیری هست دست از غذا بکشند دقیقا به اندازه کالری مورد نیاز بدن غذا دریافت می کنند و چاق نمیشن . البته این کار یه شرط داره و اون اینه که غذا کامل یعنی بیش از سی بار جویده بشه تا هورمون لپتین به میزان کافی ترشح بشه . به محض اینکه اون حس گرسنگی از بین رفت چند دقیقه بعد حس سیری به سراغمون میاد که باید دست از غذا بکشیم . 

یکی دو ماه اینکارو بکنین ببینین نتیجه شو . فوقالعاده است . ما عادتی غذا میخوریم این اشتباست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی مسئله اینه که من زیاد غذا رو بجوم خودش می‌ره تو گلوم یعنی می‌ره پایین نمی‌مونه تو دهنم

دقیقا👌👌😄😄 

یعنی هرشب درحد انفجار غذا میخورم بعد میگم فردا کمتر میخورم😋😋🤕🤕

می‌دونی مسئله اینه که من زیاد غذا رو بجوم خودش می‌ره تو گلوم یعنی می‌ره پایین نمی‌مونه تو دهنم

منظورم غذاهای جویدنی مثل نان و گوشت و اینا هست . قدیما نان مصرفی نان جو بود باید یه ساعت می جویدی تا نرم سه الان آرد ها شده آرد سفید که بدون سبوسه و کربوهیدرات ساده است اینا خیلی زود نرم و هضم میشن و خیلی زود هم جذب خون میشن و قند خون رو سریع میبرن بالا . بدن در واکنش به قند افزایش یافته اونا رو ذخیره می کنه و کلی هورمونهای استرس ترشح میشه که  نتیجه اش میشه چاقی . 

خیلي جالبه که دقیقا همینه ی این آداب توی احادیث و روایات هستن

جویدن غذا و حرکات فک ترشح هورمون لپتین رو افزایش میده باعث میشه فرد زودتر سیر بشه و دست از غذا بکشه البته مراحل بعدی که هضم و جذب هست هم خیلی راحتتر انجام میشه تو معده نیاز نیست خیلی اسید ترشح بشه که غذا رو خرد و نرم کنه اینا همش فایده است 

جسارتا شما چی میخونین؟

همه چی خوندم ارشد پرستاری دارم اما طب اسلامی طب سنتی و کلی هم مطالعات سبک زندگی .  به نظرم از همه این طب ها باید استفاده کرد همشون هم درست هستن و هم اشتباه دارن . تعصب رو بزاریم کنار ترکیبی از همه طب ها استفاده کنیم .

همه چی خوندم ارشد پرستاری دارم اما طب اسلامی طب سنتی و کلی هم مطالعات سبک زندگی . به نظرم از همه ای ...

موفق باشید...

بله دقیقا حرفتون رو قبول دارم 

من به شخصه به طب سنتی اسلامی بیشتر اعتقاد دارم... چون خیلی از مشکلاتی که با طب نوین درمان نشده رو به شخصه دیدم که طب سنتی تونسته که درمان کنه