2777
2789

توی گلوم ورم کرده قرمز شده و لکه هاس سفید داره دکترم رفتم فعلا هیچ خوب نشدم کسی تجربه داره

خدایا شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت چند سالشه و هر دفعه چقدر طول میکشه ک خوب شه

یازده سالشه. والله همون ۴-۵ روز طول می‌کشه. دو سه روزش حاد میشه و بعدش خفیف. من بهش چای کمرنگ با لیمو عسل و زنجبیل زیاد میدم. شیر . سوپ اینا. حتما مسواکتون رو بعد بیماری یا عوض کنیرچد یا در آبجوش بندازین میکروبها از بین بردن. قرقره کنید. واگر لایه لوزه هاتون خط های سفید یا دونه های سفید هست دکتر برین که آنتی بیوتیک بده

یازده سالشه. والله همون ۴-۵ روز طول می‌کشه. دو سه روزش حاد میشه و بعدش خفیف. من بهش چای کمرنگ با لیم ...

دور از جون پسرت من میترسم سرطان باشه اینقدر گلو درد دارم دکترم  رفتپ یک هفتس خوب نشدم

خدایا شکرت   
دور از جون پسرت من میترسم سرطان باشه اینقدر گلو درد دارم دکترم رفتپ یک هفتس خوب نشدم

اتفاقا منم این فکر رو در مورد پسرم میکردم دقیقا همین چند روز قبل!!! نه بابا فصل سرما هست و ویروسها همه جا زیاد هست

اتفاقا منم این فکر رو در مورد پسرم میکردم دقیقا همین چند روز قبل!!! نه بابا فصل سرما هست و ویروسها ه ...

خدا نکنه مادر بودن خیلی سخته

من الان میگم اگه بمیرم پسرم چی میشه

خدایا شکرت   
خدا نکنه مادر بودن خیلی سختهمن الان میگم اگه بمیرم پسرم چی میشه

دقیقا. قبل بچه هام اصلا به جونم اهمیتی نمی‌دادم و میگفتم نهایتش میمیرم ولی بعد بچه ها خیلی مراقب خودم هستم چون میگم خدایی نکرده چیزیم بشه بچه هام بدبخت میشن دست اینو اون