2777
2789

تا الان چند تا شیر عوض کردم خوب وزن نگرفته این ا آخر سوپرامیل میدادم تازگی بردمش یه دکتر جدید براش پری نان نوشته گفته تا شش کیلو بشه بدم بهش الان نه ماهشه پنج کیلوعه ولی از وقتی بهش میدم خیلی ادرار کم و بد بو شده نکنه به کلیه هاش فشار بیاد دیگه نمیدونم چه کنم 😭😭😭

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد دوستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dana  

بچه ام با وزن یک کیلو بدنیا آمد تا الان چند تا شیر عوض کردم خوب وزن نگرفته این ا آخر سوپرامیل میدادم تازگی بردمش یه دکتر جدید براش پری نان نوشته گفته تا شش کیلو بشه بدم بهش الان نه ماهشه پنج کیلوعه ولی از وقتی بهش میدم خیلی ادرار کم و بد بو شده نکنه به کلیه هاش فشار بیاد دیگه نمیدونم چه کن

@dana بچه ام با وزن یک کیلو بدنیا آمد تا الان چند تا شیر عوض کردم خوب وزن نگرفته این ا آخر سوپرامیل ...

با توجه به شرایطی که توضیح دادید، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید: 1. **وزن گیری نوزاد**: نوزادانی که با وزن کم متولد می‌شوند، ممکن است نیاز به مراقبت ویژه و تغذیه مناسب داشته باشند. وزن گیری مناسب برای این نوزادان بسیار مهم است و باید تحت نظر پزشک متخصص اطفال باشد. اگر نوزاد شما تاکنون وزن گیری مناسبی نداشته است، بهتر است با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید تا برنامه تغذیه‌ای مناسب برای او تنظیم شود. 2. **تغییر شیر و عوارض جانبی**: تغییر مکرر شیر ممکن است باعث ناراحتی گوارشی یا عدم تطابق با سیستم بدن نوزاد شود. اگر پس از تغییر شیر، علائمی مانند ادرار کم و بدبو مشاهده می‌کنید، این می‌تواند نشانه‌ای از کم‌آبی یا مشکلات کلیوی باشد. در این شرایط، مراجعه به پزشک متخصص اطفال ضروری است. 3. **مشکلات کلیوی**: ادرار کم و بدبو می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات کلیوی یا کم‌آبی باشد. برای اطمینان از سلامت کلیه‌های نوزاد، بهتر است آزمایشات لازم توسط پزشک تجویز شود. 4. **تغذیه مناسب**: شیر مادر بهترین منبع تغذیه برای نوزادان است. اگر به هر دلیلی شیر مادر کافی نیست، باید از شیرهای مکمل مناسب با تجویز پزشک استفاده شود. همچنین، مطمئن شوید که نوزاد به اندازه کافی مایعات دریافت می‌کند. 5. **مراجعه به پزشک**: با توجه به شرایط نوزاد شما، توصیه می‌شود هرچه سریع‌تر به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید تا وضعیت نوزاد به طور کامل بررسی شود و در صورت نیاز، اقدامات لازم انجام گیرد. به یاد داشته باشید که هرگونه تغییر در برنامه تغذیه‌ای نوزاد باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود. سلامت نوزاد شما بسیار مهم است و نیاز به مراقبت ویژه دارد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

از بقیه لحاظ مشکل نداره؟ خودت و باباش هیکلی هستین یا ریز؟

چرا سوراخ قلب داره که گفتن داره بسته میشه اگه خدا بخواد نمیذاره خوب وزن بگیره خیلی هم کم تشتهاست الان نمیدونم پری نان رو بدم یا متوقف کنم

با توجه به شرایطی که توضیح دادید، چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید: 1. **وزن گیری ن ...

خوب تحت نظر دکتره اونم این شیر رو نوشته براش ولی خیلی کم ابش کرده 

بله هفت ماهه

بچه فامیل ما هم ۷ ماه به دنیا اومد .دقیقا اندازه یه کنترل تلوزیون بود . الان ۷ سالشه انقدر قدبلند و خوشگل شده هیچکس باور نمیکنه که همون بچس

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

بچه فامیل ما هم ۷ ماه به دنیا اومد .دقیقا اندازه یه کنترل تلوزیون بود . الان ۷ سالشه انقدر قدبلند و ...

خداروشکر ،بله دختر منم همینقدری بود