اول سینه ی مرغو تیکه تیکه میکنم تو پیاز و روغن سرخ میکنم و خودم عاشق فلفل و زده چوبه م کلی بهش میزنم بعدشم قارچ رو تیکه تیکه میکنم اونو هم تو یه تابه ی دیگه سرخ میکنم و فلفل دلمه ییو خلالی خرد میکنم و گوجه فرنگیم همینطور
بعدش خمیر پیترازو که خریده م یه خرده روش سس تند میزنم بعدشم کمی پنیر پیتزا بعدشم این سینه ی تخمه مرغو قارچو فلفل دلمه ییو گوجه فرهنگیو میزارم روش بعدشم سرشو پر از خمیر پیتزا میکنم میزارم تو ماهی تابه بعد یه طرفش یه خرده سرخ شد میندازم طرف دیگه (البته کمی شکل و شمایلش بهم میریزه ولی بازم خوش مزه میشه
کف ماهی تابه هم چرب میکنم