2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کف ماهیتابه رو یکم چرب میکنم بقیه بعدش خمیر و.....

زیرش رو خیلی کم میکنم وتقریبا نیم ساعت بعدش آماده مبشه،بنظره من پیتزا تابه ای خوشمزه تراز پیتزاتوی فرهست

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
میشه عزیزم بیزحمت طرز تهیشو کامل بگی

اول سینه ی مرغو تیکه تیکه میکنم تو پیاز و روغن سرخ میکنم و خودم عاشق فلفل و زده چوبه م کلی بهش میزنم بعدشم قارچ رو تیکه تیکه میکنم اونو هم تو یه تابه ی دیگه سرخ میکنم و فلفل دلمه ییو خلالی خرد میکنم و گوجه فرنگیم همینطور

بعدش خمیر پیترازو که خریده م یه خرده روش سس تند میزنم بعدشم کمی پنیر پیتزا بعدشم این سینه ی تخمه مرغو قارچو فلفل دلمه ییو گوجه فرهنگیو میزارم روش بعدشم سرشو پر از خمیر پیتزا میکنم میزارم تو ماهی تابه بعد یه طرفش یه خرده سرخ شد میندازم طرف دیگه (البته کمی شکل و شمایلش بهم میریزه ولی بازم خوش مزه میشه

کف ماهی تابه هم چرب میکنم 

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

خیلی راحته عزیزم

روی خمیر نیمه آماده مواد پیتزارو آماده کن و بریز روشم حسابی پنیر بریز

کف ماهیتابه رو کامل چرب کن پیتزارو بزار توش درشو ببند بزار روی اجاق شعله ی گازو هم خیییلی کم کن مثل وقتی که برنجو دم میکنی حدود نیم ساعت طول میکشه آماده بشه زیر خمیر که قهوه ای شد و پنیر کامل ذوب شد خاموش کن

مزش مثل پیتزای داخل فر میشه فقط پنیرش طلایی نمیشه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

برا من میشه که،ولی خیلی خیلی برشته نمیشه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

فرقی با فر نداره فقط روش طلایی نمیشه 

من چون تو فرم خیلی وسیله دارم ترجیح میدم تو ماهی تابه درست کنم گاهی البته 

من تو نون تستم گذاشتم ترد میشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

خمیر میکنم ته ماهیتابه روغن میرزیزم خمیر رو پهن میکنم دم کنی میزارم زیرش کم میکتم مثل دم کردن برنج سه دیقه خمیر میزارم بمونه بعد اون طرف خمیر رو میزارم یعنی خمیرو برمیگردونم اون طرفی که یه کم پخته شده موادم رو میریزم فلفل دلمه و رب و مرغ و .... دم کنی میزارم ۲۰ دیقه بازش نمیکنم بعد آمادست سروش میکنم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود