2777
2789

من الان ۱۸ روز از موعد پری میگذره آز و تست تا هفته گذشته منفی بود دکتر گف اگه نشدی بیا آمپول بدم ولی من رابطه داشتم و نی نی میخام😢

لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداری قبلیم تا ۱۵ روز منفی بود هم آزمایش خون هم بیبی بعدم که مثبت شد بتا ۴۲ بود

ساک بارداری هم تو رحم ندیدن مشکوک شدن به خارج رحم؛ آخرم بارداری پوچ بود و سقط شد

وقتی تا الان مثبت نشده حتی اگه باردار باشی بارداری درست درمونی نداری

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

دوستان من این ماه فولیکول 25و 21و18تو تخمدان چپ 

و سه تا هم 13 در راست داشتم

به نظرتون باردار میشم خسته شدم دیگه؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
پریودات منظمه؟ اونی که آزمایش نداده نفهمیده خب این  میشه ولی اگه آزمایش دادی و گفته منفی الکی ...

نه ولی تا این حدم دیر نمیشد

بابا دو نفری حال کنید بچه نداشتن اینقدر هم مهم نیست اتفاقا وقتی بیخیالی راحت و بی دردسر باردار میشی& ...

راست میگی بخدا اینایی که میخان نمیشه ولی ناخواسته ببین چقد حامله میشن

من اواخر ماه چهارم فهمیدم اینقدر مشکل داشتم که اصلا حواسم به پری نبود تو این مدتم دو بار پری شدم که بعدا فهمیدم خونریزی بوده ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام