2777
2789
عنوان

دلم گرفته از رفتار آدما واقعا

382 بازدید | 16 پست

احساس میکنم در حق خودم خیلی ظلم کردم

وقتی میتونستم جواب طرفو بدم ولی ندادم یا نتونستم بدم چون ته ذهنم اینطور بود که دلش میکشنه

یا اینکه مثلا روم نشده جوابشو بدم

درحالی که دیگرانو میبینم چقدر با سیاستن چقدر همه چی براشون راحته خودشونو آرامش ذهن و جسم خودشونو اولیت قرار میدن 

ولی من همیشه نگران این بودم دیگران اذیت نشن 

بیشتر مواقع نتونستم از خودم اونطور که باید دفاع کنم 

و موند تو دلم یا اینکه همش به فکر این نبودم به اینو اون تیکه بندازمو حرف دلمو تو تیکه کنایه بزنم

اصلا این‌ کارا ازم برنمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اینکه دلم نمیخواد اینو اون ازم ناراحت باشن 

خب به درک باشن منم آدمم نمیتونم همیشه خوب باشمو دیگرانو از خودم راضی نگه دارم

دلم میخواد تو سال جدید این رفتارمو تصحیح کنم

یکم پر رو شم /: اعتماد به نفس داشته باشم

حاضر جواب باشم 

چیکارکنم؟

همین جوری اخر ضربه میخوری می مونیو حرفای ناگفته .مطمئن باش کسی که داره تیکه میندازه بهت پشتتم کلی حرف میزنه پس از حقت دفاع کن بخاطر روحت بخاطر قلبت .مگه اون طرف که حرمت تو رو نذاشته برات دلسوزی میکنه نه .

اونی که جواب میده قلبش سنگین میشه تو ظاهر رو نبین سکوت بهتره

نمیگم تبدیل بشم به یه آدم سنگدل و بداخلاق ولی حداقلش بتونم از حقم دفاع کنم و در برابر آدمای باسیاست بتونم مثل خودشون رفتار کنم

اشتباه کردی دیگه ادامه نده درستش اینه خودتودراولویت قراربدی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

دخترا تاحالا شده تو جمع دختر فامیل که بزرگه اما از شما چندسال کوچیک تره تو جمع دخترهای فامیل دور بهتون فحش بدی بده و جوابشو ندین؟ یا کلا شده فامیل تو جمع بهتون فحش بدی بده و جواب ندین؟ اگه اتفاق افتاده باعث شده از این که پیش اونا قصدا کوچیکتون کرده چون جواب فحششو ندادین همیشه حالتون بد باشه و هرلحظه خودخوری کنین؟