2777
2789
عنوان

اینم از عیدیمون😔

362 بازدید | 19 پست

تصورکنید...

آنفولانزا گرفتم سرمو نمیتونم از زمین بلندکنم از صبح همینجوری افتادم، خواب بودم گوشیم زنگ خورد به زور جواب دادم، شوهرم قرار بود بهم خبر بده که مرخصیش چندمه، برداشتم،گفت که بهم گفتن دیگه نیا سر کار...

انگار ته دنیاس برام. کاش هیچکس تجربه نکنه هیچوقت😔

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیلش چی بود؟

هیچی، میخوان نیروهاشونو عوض کنن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

انشاالله درست میشه عزیزم شماهم خوب میشید بچه دارید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اخی عزیزم چرا گفتن دیگه نیاد؟ ان شالله کار بهتر پیدا میکنه

نیروهاشونو میخوان عوض کنن افغانی بیارن.

شوهرمم که مچ یکیشونو گرفته که از شرکت همش داره پول میدزده. بخاطر همین میخوان گندش درنیاد...

انشاالله درست میشه عزیزم شماهم خوب میشید بچه دارید

بله یه پسر دارم

واگناه شماها چیه

آدم ظالم این چیزا حالیش نیست

عزیزم ماهم تو شرایط شماییم دقیقا البته ما دوماه پیش خبردار شدیم ک قرارداد همسرم تمدید نمیشه باز 

من همسرم سه جا کار می‌کرد هرسه برای عید باهاش تسویه کردن 

ولی خدا بزرگه امیدوارم ک برنامه های بهتری برامون داشته باشه 

قطعا کنار همدیگه از این موقعیت هم گذر می‌کنید 

ما کلی هم قسط داریم فقط یه قدری پس انداز کردیم ک بتونیم اندازه ۴ ماه بتونیم قسطامونو بدیم انشاالله تا اونموقع هم یه کار دیگ پیدا کنیم

بله یه پسر دارم

انشالله خدا به بچه آت نگاه می‌کنه عزیزم خدا بزرگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نیروهاشونو میخوان عوض کنن افغانی بیارن.شوهرمم که مچ یکیشونو گرفته که از شرکت همش داره پول میدزده. بخ ...

عزیزم 

ان شالله اونا همشون لو برن که نون شما رو بریدن

ان شالله کار بهتر پیدا میکنه خدا بزرگه به حق این شبهای ماه رمضان