2777
2789

دو ماه بود داشتم تمرین میکردم عصبانی نشم ولی امروز سر اینکه شوهرم سرش همش تو گوشیه انقد عصبی شدم و کلی بحث کردم الانم عین مرده ها افتادم تو رختخواب . نمیدونم چرا اینجوری شد . خیلی حالم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت حق بده تو نمی تونی یهو این اخلاقتو ترک کنی 

فقط هی به مرور کمش می‌کنی

مثلا اینبار بجای ۲ ماه سعی کن ۲ ماهو یه هفته خودتو کنترل کنی

کم کم قربونت برم

اتفاقا منو لایک کنید. دوست دارم.

به خودت حق بده تو نمی تونی یهو این اخلاقتو ترک کنی فقط هی به مرور کمش می‌کنیمثلا اینبار بجای ۲ ماه س ...

مرسی عزیزم . خودمم برام جالب بود که اینهمه تحمل کردم . ولی میترسم از ی جا به بعد شوهرم دیگه تحمل نکنه

اره انقد عصبی میشم که فشارم میوفته .شوهرم خیلی تحملم کرده . امشب بهم گفت فک کردم آدم شدی . روانی بقر ...

وااا😐😐 ببین بیخیال حرفای بقیه شو ب خودت برس کاراشم نره رو مخت منم خیلی ادم عصبیم خیلیی...

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
منم بعضی وقتا اینطوری میشم جسمم خسته میشه داداشم خیلی باهام جروبحث می‌کنه

اره خیلی سخته ولی من بدجوری عصبی میشم در حد اینکه هرچی ببینم پرت میکنم . هرچی به ذهنم میاد میگم . واقعا واقعا دست خودم نیست . نمیدونم چرا اینجوری میشم