2777
2789
عنوان

جریان خواستگاری ده سال قبل مربوط به خودم و آخرش شما بگید حق با کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 59 پست
برام دعا کن دوست قشنگم. خیلی دعا کن.

من برات دعا میکنم اخر شب قراره آیت الکرسی بخونم واسه دلم توهم یدونه میخونم که خدا بهت آرامش بده...من ۲۸ سالمه مجردم متاسفاته منم مثل شما هستم تو انتخاب همسر..‌میگم ۲۸ خیلی دیره؟؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

از اینا زیاده.داستانت مثل خواهر منه اونم یه خاستگار داشت خیلی خوب برازنده فامیل دور فکرکن از راه دور اومدن پسندیدن و قرار شد حرفای اصلی باشه مثلا برای فردا.انقدر جور بود همه چی یهو پسره نصف شب بلیط گرفت برگشت!!!فکر کن مادر و خاله و خواهرش نمیدونستن فکر میکردن رفته بیرون یه بلایی سرش اومده برنگشته😐

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برات دعا میکنم اخر شب قراره آیت الکرسی بخونم واسه دلم توهم یدونه میخونم که خدا بهت آرامش بده...من ...

نه عزیزم من ۲۸ سالگی سن اوج خواستگارام بود اتفاقا. به حق همین ایام یه مورد عالی نصیبتون بشه برای منم دعا کن خیلی.

بعدم خواهرم خیلی ناراحت شد الانم مثل شما بعضی وقتا یادش میاد ازدواجشم زیاد جالب نبود

چقدر مثل من هست خدا به دلشون آرامش بده آخه این تابلو بود بیشتر خواسته خودش بود . نخواستن خواهرش خیلی مشهود بود.

از اینا زیاده.داستانت مثل خواهر منه اونم یه خاستگار داشت خیلی خوب برازنده فامیل دور فکرکن از راه دور ...

واقعا چرا علتشو نفهمیدید؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

من برات دعا میکنم اخر شب قراره آیت الکرسی بخونم واسه دلم توهم یدونه میخونم که خدا بهت آرامش بده...من ...

عزیزم میشه بعد از اینکه خوندی برای منم دعا کنی؟

برات دعا کردم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه

شایدازشماخوشش نیومده که دیگه سراغتونگرفته

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره