این جریان مال ۹سال و ۵ماه و تقریبا ۱۷روز پیش هست اون تاریخ هیچوقت از ذهنم نمیره .من شرایط تحصیلی و شغلی خیلی خوبی دارم که همیشه اکثر جامعه دنبال همین شغل هستند. تعریف نباشه ظاهر و قدو ... هم اکی بود و البته هست. خب خیلی سختگیر بودم تو امر ازدواج که به کسی هم توصیه نمیکنم این دیدگاه رو یه روز یکی از دوستان مادرم من رو دید و بنده خدا از جهت نیت خیر خواست من رو به کسی معرفی کنه که به اصطلاح هم کفو من باشه من هم با اینکه اصلااااااا معرفی رو قبول نداشتم و قبل این آقا هم کلی مورد داشتم که اصلا اعتنا نمیکردم چون درسام سنگین بود و خب کلا کسی هم تا اون موقع به دلم نشسته بود.
از اینا زیاده.داستانت مثل خواهر منه اونم یه خاستگار داشت خیلی خوب برازنده فامیل دور فکرکن از راه دور اومدن پسندیدن و قرار شد حرفای اصلی باشه مثلا برای فردا.انقدر جور بود همه چی یهو پسره نصف شب بلیط گرفت برگشت!!!فکر کن مادر و خاله و خواهرش نمیدونستن فکر میکردن رفته بیرون یه بلایی سرش اومده برنگشته😐
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره