2777
2789

این جریان مال ۹سال و ۵ماه و تقریبا ۱۷روز پیش هست اون تاریخ هیچوقت از ذهنم نمیره .من شرایط تحصیلی و شغلی خیلی خوبی دارم که همیشه اکثر جامعه دنبال همین شغل هستند. تعریف نباشه ظاهر و قدو ... هم اکی بود و البته هست.  خب خیلی سختگیر بودم تو امر ازدواج که به کسی هم توصیه نمیکنم این دیدگاه رو یه روز یکی از دوستان مادرم من رو دید و بنده خدا از جهت نیت خیر خواست من رو به کسی معرفی کنه که به اصطلاح هم کفو من باشه من هم با اینکه اصلااااااا معرفی رو قبول نداشتم و قبل این آقا هم کلی مورد داشتم که اصلا اعتنا نمیکردم چون درسام سنگین بود و خب کلا کسی هم تا اون موقع به دلم نشسته بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه من براس اولین بار از یکی خوشم اومده بود  یک هفته گذشت و دیدم نه خبری نشد خانوادش تماسی نگرفتند سعی کردم بیخیال بشم که یه روز که من خونه نبودم گویا تماس گرفته بودن و گفته بودن که میخوان برای بله برون بیان!

هست کسی یا الکی تایپ میکنم؟

دوست عزیز یه گرینه ای هست اون بالا نوشته مشاهده افراد انلاین. اونو بزنی متوجه میشی کسی هست یا نه. الان ۲۲ نفر هستن

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

من دیدم که خب چندروز گذشت و خبری نشد وای بچه ها نگم براتون از حال و روز بدم با خودم میگفتم من دیگه نمیتونم از کسی خوشم بیاد دیگه خوشبختی برام تموم شد .من یک جلسه سه ساعته ایشون رو دیدم ولی انگار سالها بود میشناختمش