2777
2789
عنوان

کمکم کنید

62 بازدید | 9 پست

من تازه ازدواج کردم خیلی به شوهرم شکاکم البته چیزی ازش ندیدم تا حالا اگه یکمی سرد تر رفتار کنه دیر زنگ بزنه یا کوچکترین چیزی ببینم همش ترس دارم که نکنه خیانت کنه حالم خرابه هی شک میکنم میترسم از خیانت میترسم زندگیمو نابود کنم با این وضعیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم وقتی چیزی ندیدی زندگیت رو بر پایه اعتماد بذار... اعتماد داشته باش به شوهرت. شک کنی بدتر میشه ها شاید شوهرت اصلا تو فکر خیانت نباشه ولی وقتی ببینه تو مدام میگی کجا بودی با کی بودی ؟ پیش خودش میگه آقا اینکه به من شک داره پس بذار اونکارو بکنم...

عزیزم الان اینقدر درگیری مالی برای مردان زیاد شده که یکم اینور اونور تر زنگ بزنه هیچ چیزی نمیشه

خودت با دستای خودت زندگیتو خراب نکن

من یه دوست داشتم الکی به شوهرش شک داشت صبح تا شب زیر گوش شوهرش میخوند آره تو دخترعمو تو دوست داری میری خونه عموت اونو ببینی...

خلاصه همون شد چون اگه میخواست که قبلش می‌رفت دخترعموهه رو می‌گرفت جداشد ازش رفت همون دختر عموهم رم گرفت

سنتی

چون نمیشناسیش بجای اینکه بهش شک کنی و ذهن خودتو درگیر این موضوعات کنی و بترسی بهت خیانت کنه سعی کن بیشتر بشناسیش این که یکمی دیر زنگ بزنه یا حالا بعضی وقتا سرد باشه دلیل برای خیانت نیست مرداد همیشه درگیر کار و اینکه تازه ازدواج کردین راه اومدن با زندگی جدید و مسئولیت هاتون یکم سنگینه الان وقت بچه بازی و شک و این کارا نیست ازدواج کردی تو دوران نامزدی و عقد باید این مسائل حل میکردی و به شوهرت اعتماد میکردی هیچ زندگی دوم نمیاره اگه پایه و آسایش اعتماد نباشه زندگیتو خراب نکن سر شک الکی و ترس میتونی باهاشم حرف بزنی درمیون بذار باهاش  

روی خودت تمرکز کن

من یه دوست داشتم الکی به شوهرش شک داشت صبح تا شب زیر گوش شوهرش میخوند آره تو دخترعمو تو دوست داری می ...

خب من یبار بهش گیر دادم و غر زدم سر یه مسله راجع به این موضوع اونم بهم گفت دیگه بهم شک نکن اینا گفتم باشه حالا میترسم بازم نکنه خیانت کنه این طور که شما میگی

چون نمیشناسیش بجای اینکه بهش شک کنی و ذهن خودتو درگیر این موضوعات کنی و بترسی بهت خیانت کنه سعی کن ب ...

خیلی داغونم نمی دونم چرا این جوری شدم خودمم خیلی عذاب میکشم گاهی وقتا یکم سرد رفتار میکنه دلم هزار راه میره که نکنه با کسیه این شده ترس زندگیم