سلام شب بخیر عزیزان ...خیلی ناراحتم و خواستم صحبت کنم و کسی نبود برای همین اومدم نی نی سایت ....من یه برادر دارم که بخاطر زردی دوران نوزادی معلول شده ...حرکت کامل داره اما تکلمش از بین رفته ..از زمانی که بچه بودم هیچ عروسی بزرگی رو بخاطر شرایط برادرم و بخاطر نگاه های مردم نتونستیم بریم ...هیچ کدوم از اقوام با ما رفت و آمد نمیکردن چون زندگی ما براشون جذابیتی نداشت و انگار چندششون میشد ...پدرم چند سال قبل در نهایت بی کسی و بدون کمک اطرافیان با سرطان فوت شد چون هیچ کدوم از اقوام ما کمک ندادن پدرمون رو درمان کنیم مادرم هم سنش بالا بود برادرم هم نیاز به مراقبت داشت و ما شهر بزرگ نبودیم ..پدرم بدون درمان فوت شد و غمش روی دل من موند که نتونستم براش کاری کنم ....بعدش با شخصی وارد رابطه دوستی شدم و بهم گفت چون داداشت معلوله کسی تورو نمیخواد ....بعدش من تلاش کردم و شغل رسمی پیدا کردم و تقریبا تمام جهیزیه م رو تکمیل کردم ....الآنم هر کی میاد خواستگاری تا میفهمه برادر من معلوله با اینکه میگم ژنتیکی نیست میره...پدرو مادر من فرهنگی بودن من خانواده خوبی دارم خودم هم قیافه م معمولیه نه زشتم نه خیلی زیبا ....میبینم دوستام بدون مدرک و شغل دارن یکی یکی ازدواج میکنند اما من با مدرک ارشد و شغل دولتی و خانواده خوب فقط بخاطر معلولیت برادرم دارم چوب میخورم😓🙃....خیلی دلم پر بود میخواستم درد دل کنم شرمنده اگر خسته شدید وقتی تا آخرش خوندید