2777
2789

من چند روز پیش خرید کردم هزینه ارسال با محصول پرداخت کردم بعد فروشنده با تیباکس برام فرستاده الان که کد رهگیری زدم نوشته نوع پرداخت نقدی. یعنی من دوباره موقعی که بسته رو تحویل بگیرم باید هزینه ارسالو بدم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیباکس چه اپلیکیشنیه؟ چطوریه؟

ببین عزیزم بسته رو یا از طریق پست میفرستن که ارسالش بیشتر طول میکشه یا تیباکس که زودتر میرسه ولی هزینه ی ارسال بیشتره

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ببین عزیزم بسته رو یا از طریق پست میفرستن که ارسالش بیشتر طول میکشه یا تیباکس که زودتر میرسه ولی هزی ...

متوجه شدم سوالم اینه که موقع تحویل بسته من باید پول بدم یا فروشنده داده چون من پرداخت کردم هزینه ارسالو ؟

متوجه شدم سوالم اینه که موقع تحویل بسته من باید پول بدم یا فروشنده داده چون من پرداخت کردم هزینه ارس ...

نه شما باید فقط هزینه ارسال رو پرداخت کنید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

۵۰ تومنی که اولش پرداخت کردم برای چی بود ؟

عه 50 گرفته، پس دیگه نباید هزینه ی ارسال بدی، من سفارش دادم گفت هزینه ی ارسال با من هست برا همین وقتی اورد 90 هزار ازم گرفت

عه 50 گرفته، پس دیگه نباید هزینه ی ارسال بدی، من سفارش دادم گفت هزینه ی ارسال با من هست برا همین وقت ...

موقع ثبت سفارش هزینه پست زده بود ۵۰  با محصول پرداخت کردم .خدا کنه اخه الان چند نفر بهم گفتن موقع تحویل هزینه میگیرن تا ندی بسته رو نمیدن استرسی شدم 

موقع ثبت سفارش هزینه پست زده بود ۵۰ با محصول پرداخت کردم .خدا کنه اخه الان چند نفر بهم گفتن موقع تح ...

نه دیگه پرداخت کردی، ثبت سفارشم که داری نمیتونن دیگه پولی بگیرن