2777
2789
عنوان

دلم زندگی جدید میخواد کاش میشد

146 بازدید | 23 پست

دلم میخواد همه چی زندگیمو ول کنم برم یه شهر غریب که کسی منو نشناسه یه زندگی تازه شروع کنم.ی آدم دیگه ای بشم برای خودم زندگی کنم نه برای بقیه.آزاد و رها باشم بدون اینکه نگران این باشم که بقیه درموردم چی میگن خانواده ازم راضی هستن یا نه.یه زندگی تازه دلم میخواد.

منم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما لازم نیست بری یه شهر دیگه اتفاقا از همون محیط شروع کنی به تغییر قوی تر میشی نه اینکه ول بدی بری ...

نمیشه.آدمهاش هستن شهرش دیواراش از همه چیزش بیزارم از خاطرات تلخ زندگیم

۳۰ و خورده ای

منم دلم فرلر میخواد 

که هیچکدوم از اعضای خانواده مو نبینم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
دلی آدم باید بخاد از درون یچی رو شروع کنه آن شاالله خدا کمکت کنه🌹

نمیشه چند بار تصمیم گرفتم و شکست خوردم.بارها خواستم به دنیا جور دیگه نگاه کنم تا خوش باشم ولی نشد خیلی وقتها اطرافیان نمی‌ذارن آرامش بگیری عین غل و زنجیر سنگین هر جا میری باهات هستن میخوام اون زنجیر ها پاره شن بدون اینکه کسی ازم دلخور بشه.میخوام دیگه کسی از من توقع نداشته باشه منو به حال خودم رها کنن.بذارن زندگیمو بکنم اونجور که میخوام.فقط میخوام خوش باشم

نمیشه چند بار تصمیم گرفتم و شکست خوردم.بارها خواستم به دنیا جور دیگه نگاه کنم تا خوش باشم ولی نشد خی ...

ببخشیدا نمیشه همزمان هم به خودت کمک کنی هم دیگران و از خودت راضی نگه داری 

نمی‌دونم تو چه حالی هستی اما اگه خودت اول خودتو دوست داشته باشی و خودت ارزش بدی دیگران یاد میگیرن می‌کشن کنار 

حتما که نباید از محیط دور شد میشه از رفتار خود آدم شروع کنه

حتی نزدیک ترین های آدم یروزی میگن نمیخاستی انجام بدی احترام بزاری کی بهت گفته بود خودت کردی

بخاطر همین اول اول خود خودت عزیز باشه برات