2777
2789

تو شهرستان مون همه همدیگرو میشناسن منو عموم کلا ۳ سال تفاوت سنی داریم و خیلی صمیمی هستیم رفتیم بیرون تا یه غذایی بخوریم تو ماشین دیدنمون گفتن رسول (اسم عموم) دوست دختر داره اینم بگم چون شیشه ماشینش دودیه منو حتما ندیدن وگرنه همه منو میشناسن این بهم زور داره مادربزرگم به روم آورد و پدربزرگم تیکه انداخت

واقعا متنفرم از این اخلاقشون به جای اینکه مادربزرگم باشه انگار مادرشوهره 

چه خبر 🤗❤

خب به تو‌چرا تیکه انداختن؟

ما باشیم کلی میگیم و میخندیم و مسخره میکنیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دیگه عزیزم تو همچین محیط و جوی ، پدربزرگ و مادربزرگت تافته ی جدا بافته نیستن که

اونام خط فکری بقیه رو دارن

بیخیال

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کسایی که این رو دیدن و این فکرو کردن که دوست دختر عموم هستم مادربزرگم متقاعدشون کرد ولی بهم چشم غره میرن خوب من عموم خیلی باهام صمیمیه و دوست دارم رابطه مون همیشه اینجوری بمونه چون ما فقط ماهی دوبار میریم خونشون دوست دارم تو این مدت بهمون خوش بگذره 

چه خبر 🤗❤

وا چرا تیکه انداختن 

شهر کوچیک مضخرف 

ما بکی از فامیلامون سر همین جریان رفت ی شهر دیگه 

هر جا میرفت بدبخت امارشو به شوهرش میدادن شوهره هم شکاک فکر میکرد حتما ی کاری کردن که امار میدن

منم هروقت با عموم میرفتم بیرون همه فکر میکردن نامزدشم 😂😂😂ولی خانوادم میخندیدن ب این موضوع کاری نداشتن. بیخیال بابا بعدش می‌فهمیدم دختر برادرشم خودشون از قضاوتشون خجالت می‌کشیدن البته عموم نامزد داره (دوست دخترشه ولی خو کل خانواده در جریان) خیلی با عموم صمیمی بودم و هستم و روش حساس همیشه باهاش میرفتم بیرون 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

عموت مجرده؟

آه ولی دوست دختر داره تازه وقتی میگم خیلی باهم صمیمی هستیم الکی نیست یعنی من با دوست دخترشم تا حالا حرف زدم و تا بگی هام قرار گذاشتیم بریم بیرون

چه خبر 🤗❤

چه تیکه ای اخه

گفتم که بی سوادن و پدربزرگم پدریم هم تو مخ ترین آدم جهانه تازه به دوران رسیده س و میگه حاضرم همه بمیرن و من زنده بمونم چون از مرگ خیلی میترسم. واقعا باید از این نوع افراد جدایی کرد حتی عمم که تازه طلاق گرفته رو از خونش انداخت بیرون ببین عمه من چه حسی داشت بیچاره الان باید اطرافیانش پیشش میبودن 

چه خبر 🤗❤