2777
2789
عنوان

یکی به خطم زنگ زده میشه بیایید

101 بازدید | 11 پست

قضیه اینجوره که ما پارسال محرم سه تا سیمکارت ایرانسل رایگان خریدیم یعد یکیشون همش مزاحمی داشت تهدیدمون میکرد میگفت این سیم‌کارت من بوده شما دزدیدش شکایت میکنم و فلان . ماهم سیمکارتو برداشتیم هیچ استفاده نکردیم فقط رفتیم تو حساباش دیدیم طرف هنوز انلاینه با این شماره ما و عکس و مخاطباش هم تو اکانتش بود ماهم همشونو حذف کردیم اینجور هم که ما فهمیدیم این سیمکارته مال دوتا زن و مرد بود که با هم نامزد بودن ( پیامای تبریک که فرستاده بودن راشونو دیدیم بعضیا به دختره تبریک گفته بودن بعضیا به پسره) فکنم اکانت دست دوتاشون بود 

خلاصه من دوروز پیش این سیمکارتو گذاشتم الان دیدم چهل دقیقه پیش یکی زنگ زده بود منم  گوشی پیشم نبود نشنیده بودم اومدم با شماره دیگریم بهش زنگ زدم برداشت ولی هیچی نمیگفت گفتم سلام ببخشید شما به اون یکی خطم زنگ زدید دیدم قطع کرد 

منم با همون خط بهش زنگ زدم چهار بار بر نداشت 

بعد اومدم پیام دادم بهش الان میزارم اسکرینشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم خط رو مسدود کنید..شماره جدید بگیرید..

چون سیمکارت های رایگان بیشترشون قبل برا کسی بوده...و واگذاریه.

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم