2777
2789

هی مبل و میز میکشه نه تمییز کاری بکنه ها

مثلا نشست و برخاست میکنه صندلی ها رو میکشه 

شاید مثلا 70 سالشه 

خستم کرد شما بودین حساس میشدین؟

دائم نمیکشه ها بلند بخواد بشه یا جابجا بشه

منظورم اینه تمییز کار نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن حساس نمی‌شدم

انسانه داره زندگی میکنه

بالاخره زندگی کردن صدا داره

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

اره بدیش اینه صدای کشیدن مبل و میز ما رو اذیت میکنه

اخه گناه داره

چاره ای نداره

ی بار محترمانه تذکر بدین شاید بهتر شد

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

اخه گناه دارهچاره ای ندارهی بار محترمانه تذکر بدین شاید بهتر شد

نه بهش نمیاد ادم بدی باشه مرتب و منظم هست حالا به همسرم گفتم چون سه هفته ای هست اومده بذار یکم جاگیر بشه بعد تذکر بده بهش

همسایه بالایی ما ۴ماه بود آمده بودند هر روز صدای کشیدن میز و مبل داشتن.یه شب همسرم زنگ زد بهشون گفت چقدر اسباب کشی شما طول داره؟

طرف معذرت خواهی کرد .گفت ما همه ی وسایلمون کم جا گرفتیم.یعنی صندلی های ناهار خوری زیرش جا میشه میزهای عسلی زیر میز اصلی .تخت جمع شو کاناپه ای  ،واسه همین همیشه صدا میاد.همسرم گفت  لطفا خیلی صدا نکنید.دیگخ رعایت میکنن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.