2777
2789

شوهرم هر روز زنگ میزنه میگه جواب ازمایشت کی‌ میاد

اگر اگر اچ پی وی مثبت بشه یعنی شوهرم با کس دیگه رابطه داشته؟ نمیفهمم چرا انقدر استرس داره

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خدایی نکرده مثبت بشهیعنی رابطه داشته؟

بله عزیزم .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نه عزیزم همش رابطه نیست، از تیغ آرایشگری و توالت فرنگی عمومی و استخر سرایت میکنه ، نگرانه چون برا خا ...

اخه میگن درصد بالاییش مربوط به رابطه هست

چرا پر خطره؟ درمان داره؟

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
نه عزیزم همش رابطه نیست، از تیغ آرایشگری و توالت فرنگی عمومی و استخر سرایت میکنه ، نگرانه چون برا خا ...

نه عزیزم همه دکترا تکذیب کردن و گفتن دروغه که از این راه ها منتقل میشه فقط و فقط از راه رابطه جنسی میاد

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

اچ پی وی فقط از راه رابطه جنسی منتقل میشه از هیچ چیز دیگه ای منتقل نمیشه

دقیقا .. یه همکار داشتم میگفت ما برای اینکه زندگیا از هم نپاشه میگیم از طریق دستشویی یا استخر ... همش برمیگرده به رابطه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یعنی خدایی نکرده مثبت بشهیعنی رابطه داشته؟

بله 

اما اچ پی وی از طروق دیگه ای هم امکان انتقالش هست اما اصلیش همونخ

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

هر کی یه چیزی میگه

من شنیدم میگن ک از تیغ و استخر و توالت عمومی میخوان امار طلاق کم بشه ی حالتی زنارو گول بزنن 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️