2777
2789
عنوان

بچها حالم خوب نیست 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست
خب دیگه شده بسپار به روز گار خودتو کوچیک نکن حالا حالا ها وقت واسه همه چیز داری میفهمم سخته و اینکه ...

:)) 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

:)) اون خیلی احساسیه:) حتمن عاشقش شده :) ولی عشق ما خیلی واقعی تر بود. اون الان حس میکنه من با یکی د ...

این نظر و دیدگاه توعه احتمال زیاد با جفت تون بوده

کی بعد دوروز عاشق میشه اخه دختر چقد ساده ای 

یکی میاد ک عاشق هم می‌شید ول کن ارزش نداره 

اون دوستت نیست بهش نگو دوست. واقعا انقد پسر قحطیه ‌؟ من بودم از هر جهت دوتاشون رو بلاک میکردم و اسمش ...

منم باهاشون صحبت نمیکنم. 

ولی داره قلبمو میسوزونه اینک انق نامردن

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

این نظر و دیدگاه توعه احتمال زیاد با جفت تون بودهکی بعد دوروز عاشق میشه اخه دختر چقد ساده ای یکی میا ...

نمیدونم! 

ی چیز بگم؟ 

دختره قبلش با پسره دیگ بود ک میشد رفیق همین پسره. 

قبلش هم با هم محلیشون.

جالب اینه اکس منم اینا میدونه '

ولی خوشبخت باشن. :) 

اون دوستت نیست بهش نگو دوست. واقعا انقد پسر قحطیه ‌؟ من بودم از هر جهت دوتاشون رو بلاک میکردم و اسمش ...

اومد گفت ازت معذرت میخام امیدوارم خودت بفهمی چرا! 

گفتم چرا، گفت بابت این ماجرا ها دیگ 

منم باهاشون صحبت نمیکنم. ولی داره قلبمو میسوزونه اینک انق نامردن

الهی بگردم. هر آدمی یه مشکلی تو زندگیش داره. منم با کلی آرزو رفتم بینیم عمل کردم انقد طبیعی شده حالم گرفته سه ماهه کارم شده گریه از لحاظ روحی خیلی خرابم. خدا بهمون آرامش بده. الان آرزومه برم ترمیم بینی حالا بینی اولمم اصلا نیاز به عمل نداشت. هر کی حالش از یه جهت بده ولی بخدا برات ناراحت شدم سعی کن برات مهم نباشه عزیزم. خدا کمکت میکنه 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

نمیدونم! ی چیز بگم؟ دختره قبلش با پسره دیگ بود ک میشد رفیق همین پسره. قبلش هم با هم محلیشون.جالب این ...

یجوری/میگی خوشبخت بشن انگار فردا عروسی شونه 

خب بوده پسره هم واسه ابد نمیخوادش/که پسرارو ول کن ب فکر آینده و زندگیت باش

یجوری/میگی خوشبخت بشن انگار فردا عروسی شونه خب بوده پسره هم واسه ابد نمیخوادش/که پسرارو ول کن ب فکر ...

پسرا چیه... 

من برگرده هم نمیخامش..بخدا، 

من جوری بار اومدم وابسته هیچی نباشم.. 

نمیدونم چم شده.. 

الهی بگردم. هر آدمی یه مشکلی تو زندگیش داره. منم با کلی آرزو رفتم بینیم عمل کردم انقد طبیعی شده حالم ...

چی شدی مگ دورت بگردم