2777
2789

۲۷ سالمه و مجردم 

نه این که راضی باشماا اتفاقا خیلیم سختمه ولی هنوز قسمتم نشده

حس میکنم فرصت زیادی برام نمونده

ولی بعضیا میگن اتفاقا اونایی که سن بالا ازدواج کردن زندگیاشون موفق ترم بوده 

نمیدونم واقعا 

گاها حس میکنم برا دلگرمی من اینجور میگن

بوده تو اطرافیانتون سن بالا ازدواج کنن؟

چقد شانس دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تعریفت از سن بالا چی باشه

ما تا ۳۵. ۴۰ هم سن بالا نمیگیم

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

28 بودم ازدواج کردم

خیلیا رو اطرافم اینطور دیدم

اتفاقا ازدواج تو سن 27 به بالا بهترینه 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

۲۷ نرماله.هنوز دیر نشده.من دختر خاله هام‌سه تاشون بالای سی  سال ازدواج کردن هر سه هم‌با پسرای خوب ده برابر بهتر از خودشون.اخلاق و زیبایی هم ندارن.دختر عمم ۴۶ اینا بود ازدواج کرد کهشوهرش واقعا ادم‌حسابیه تحصیل کرده خوش تیپ خوش اخلاق خانواده دار.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷