2777
2789
عنوان

داشتن زندگی زناشویی شاد و خوب

14610 بازدید | 37 پست

خانما سلام

دوست داشتم ازتون بپرسم برای داشتن یه زندگی زناشویی خوب چه کارایی کردید؟؟

از با تجربه های خواهش می کنم بیان بگن چه کارایی میشه کرد که دچار یک نواختی نشه زندگی

اگر از سیاست یا رفتار خاصی پیروی کردید، بگید ما هم استفاده کنیم.

آخه چرا باید هر روز تو این سایت کلی تاپیک در مورد مشکلاب ببینیم؟؟!! فکر کنم یه مرحله ای از زندگیمون میون اون همه درس و مشق کسی یاد نداد بهمون که چطوری زندگی کنیم و بگذاریم دیگران هم زندگی کنند و چجوری یکم شادتر باشیم

ممنون که از رازهاتون و راه حل های مبتکرانتون برامون میگید

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی

من یکم‌کمتر بخوابم نصف مشکلاتم حل میشه😐ولی نمیشه متاسفانه دست خودم‌نیست وقتی خوابیدم‌چشام اصلا یاری نمیکنه بیدارشم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااازی های دو نفره عالین،آب بازی،پلی استیشن و....، البته ما پلی استیشن نداریم و ب همون آب بازی اکتفا ...

خونتون خیس نمیشه؟

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

کاش یه درس بنام مهارت زندگی از اول ابتدایی تا آخر دبیرستان داشتیم. مغزمون پر از اطلاعات بی مصرف شد حالام بلد نیستیم چطور رابطه درست برقرار کنیم باشوهر فرزند همکارو....

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
من یکم‌کمتر بخوابم نصف مشکلاتم حل میشه😐ولی نمیشه متاسفانه دست خودم‌نیست وقتی خوابیدم‌چشام اصلا یاری ...

عزیزم انشالله نی نی به دنیا بیاد اصلا نمیزاره بخوابی

سکوت تو بحثهای الکی و دامن زدن هر دو طرف باعث میشه پای افرادی به دعوای باز بشه که اصلا ربطی به موضوع ندارن

اگه از مادر خواهر عصبی شدیم و بدون گفتن دلمون خنک نشد یه اشاره ی کوتاه بدیم و رد بشیم چون مردا اخرش مادر و خواهرشونو بیشتر دوست دارن. 

هیچ موقع درباره ی اتفاقات و بحثهاتون به خانوادتون نگید چون دیدشون به همسرتون عوض میشه. ممکنه بحثا تموم بشه و شما اشتی کنید ولی کینه ی ازار شما رو دل پدر مادرتون میمونه

تو خونه ی فامیلاشون با تمام فامیلاشون در حد معقول گرم بگیرید و دربارشون از قبل از شوهرتون بپرسید تا بتونید راحت تر ارتباط بگیرید و سر شام یا پذیرایی از دستپخت و سلیقشون تعریف کنید و تشکر کنید 

به نظر من اصلا سعی نکن با سیاست رفتار کنی خودت باش به خاله زنک بازی ها ام اهمیت نده

نه منظورم از سیاست, تکنیک و راهکار بود

یکنواختی به نظر من به خودی خود بد نیست. یه جور عادته یه جور روتین. نظم خوبی داره . عشق اگر باشه، زندگی خودش پویا میشه. وقتی بچه بیاد با بچه رشد میکنه. من هشت ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم (تو راهه) ولی مراحل رشدی که باهم گذروندیم و خیلی دوست دارم. همسرم و هم خیلی دوست دارم. دلخوری ها و دعواها جای خود. تو همه رابطه ها هست. ولی فکرامون با هم هم سوِ. از پنج سال پیش از عروسی هم دوست بودیم ولی هنوزم که هنوزه فقط دلمون میخواد با هم باشیم. من که خسته نشدم و شادم. (خخخ) تو زندگی همراهی، گذشت ، عشق دو طرفه ، صداقت و ... خیلی مهمه. اگر دوطرفه نباشه کار خیلی سخت میشه. 

من نمیگم من هنر کردم تو زندگی، همسرم هم به اندازه من خواهان این موضوع بود که زندگی خوب باشه. ما زنا نباید فکر کنیم این وظیفه ماست که زندگی و متنوع نگه داریم که آقا!!! حوصله اش سر نره و نره سرش جایی گرم شه. کسی که بخواد بره میره.