2777
2789

دوستان من دارم کمپلکس نهم رو میزنم و دارم تمومش میکنم،خوب که تازه راه افتادم هر روز مرتب تست میزنم دیروز تو کلاس استاد هوشمون داشت با بچه ها راجب کتاب حرف میزد و می‌گفت تو ایام عید فقط تست بزنید،دوران طلایی تونه و... یکی از بچه ها برداشت گفت استاد ما هنوز کمپلکس رو تموم نکردیم که استادمون برداشت گفت کمپلکس مفت نمیارزه (خودش قبلا بهمون گفته بود کمپلکس خیلی خوبه بزنید)بعد گفت من کمپلکس رو دادم که تابستون بزنید با تستا آشنا بشید دیگه از اول سال حداقل باید دو سه تا کتاب پیشرفته تر رو تموم میکردید،حالا من که این کمپلکسو تا آخر میزنم ولی شما کتابی در نظر دارید که برای عید بزنم و خیلی خوب باشه؟

اسمارتیز هم استادمون گفت برای تعطیلات عید خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اونو میزد البته خیلی سبز هم داشت تیزهوشان قبول شد پارسال

جدی؟حقیقتش منبع درسی زیاد دارم که هیچکدومو نزدم که اونا رو میخوام بعدا بزنم،ولی تست هوش نسبت به بقیه بچه ها احساس میکنم کم زدم

پسرتون کتاب هوش اصلا نداشتن؟برای تست هوش چیکار میکردن؟:)

جدی؟حقیقتش منبع درسی زیاد دارم که هیچکدومو نزدم که اونا رو میخوام بعدا بزنم،ولی تست هوش نسبت به بقیه ...

هوش رو همون کمپلکس زده      امتحان‌های سال‌های قبل رو بزن     هم هوش ششم هم هوش نهم رو بزن 

شب قبل امتحان شما امتحان ششم برگزار میشه اون تست‌ها رو همون شب آخر بزن 

سلام عزیزم

نگران نباش میرسی هنوز وقت داری ولی باید سرعتتو ببری بالا

برای مباحث هوش پکیج تهیه کن.ولی الان چون وقتی کمی مونده باید پکیج افلاین بگیری

فقط حواست باشه که مباحث رو کامل توضیح داده باشن.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....